KONSTRAKTA SLUŠANIJA OD SVETSKE ZVEZDE: Kamila Kabeljo podelila NAŠU PREDSTAVNICU na Instagramu, a svi su uočili jedan detalj FOTO
Foto: Damir Dervišagić, EPA

I DALJE SE PRIČA O NJOJ

KONSTRAKTA SLUŠANIJA OD SVETSKE ZVEZDE: Kamila Kabeljo podelila NAŠU PREDSTAVNICU na Instagramu, a svi su uočili jedan detalj FOTO

Pop kultura -

O Ani Đurić Konstrakti se i dalje priča u regionu, a i šire.

Otkako je proglašena našom predstavnicom na predstojećoj Evroviziji, pomama oko nje i pesme "In corpore sano" se ne stišava, a sad je dospela i na drugo mesto na listi pesama čiji se tekstovi najviše pretražuju u svetu.

Konstrakta
foto: RTS

Naime, na Genius-u, najpopularnijem sajtu za tekstove numera, Konstraktina pesma našla se među pesmama čuvenih izvođača kao što su Dua Lipa i bend Ramštajn, ali i Kamila Kabeljo.

Pesma "In corpore sano" je na listi čak pet mesta iznad numere "Bam Bam", koju pevaju američko-kubanska pevačica Kamila Kabeljo i njen britanski kolega Ed Širan. Upravo ona je podelila celu listu 10 najtraženijih pesama, uključujući i Konstraktinu.

Kamila Kabeljo
foto: Profimedia

"Ovo je velika stvar za mene, prva stvar koju uradim kad izađe pesma je da pogledam tekst na Genius-u", napisala je u pomenutoj objavi Kamila, koja je poznata po planetarnim hitovima "Havana", "Señorita", "Work from Home" i drugim.

Kamila Kabeljo
foto: Printskrin

Međutim, ono što je svima zapalo za oko je činjenica da je Konstrakta druga na ovoj listi.

Ovo nije prvi put da je Konstraktu podelila svetska zvezda. Naime, ona je prošle nedelje završila i na Instagramu čuvene američke glumice Zendeje.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:54

Konstrakta BRUTALNO ISKRENA: Nemam više vremena da budem Ana, sad sam Konstrakta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track