MARKO JANKETIĆ ZAPEVAO U NOVOJ SERIJI: Da li biste ga zvali da vam peva na SVADBI? (VIDEO I ANKETA)
Foto: Marina Lopičić

nova uloga

MARKO JANKETIĆ ZAPEVAO U NOVOJ SERIJI: Da li biste ga zvali da vam peva na SVADBI? (VIDEO I ANKETA)

Kultura -

Marko Janketić veliko je pojačanje druge sezone "Močvare" iza koje stoji dobro poznata autorska ekipa sa kreatorima serije Olegom Novkovićem i Milenom Marković.

Serija Močvara 2
foto: FIREFLY PROMO

U nastavku ove sage, nastale kao plod saradnje Telekoma Srbija i "Fajerflaj produkcije", talentovani glumac igra pevača Srđana Karana.

"Marko Janketić fantastično peva i on je pevao u seriji pesme koje sam ja pisala, a aranžman je uradio Saša Milošević Mare. Bilo mi je jako važno da napravimo jedan jasan, romantičan lik koji želi da uspe i da podigne sebe i svoju porodicu iz siromaštva i uopšte nisam imala nameru da se poigravam time. Napravili smo veoma ozbiljne narodne pesme, potresne. Vrlo je moguće da imamo hit", objasnila je Milena Marković.

U epizodama smo imali prilike da čujemo i kako Marko peva hit "Platio sam i još plaćam" koji je Milena napisala za njega. U poslednjim epizodoma otpevaće i pesmu "Druže moj", a kao i neke hitove Rođe Raičevića i Cece Ražnatović.

Kurir.rs

Bonus video:

02:00

NATAŠA DRAKULIĆ O JANKETIĆU, KOSTIĆU I IGORU: Oni su moji VITEZOVI, pisaću im do kraja života šta hoće (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track