KAKO DA ZNAM DA LI ME MUŽ VARA? Muškarci otkrili koje izgovore najviše koriste: Dobićeš odmor od supruge i 5 dana sa ljubavnicom!
Foto: Profimedia

PRIZNALI SU

KAKO DA ZNAM DA LI ME MUŽ VARA? Muškarci otkrili koje izgovore najviše koriste: Dobićeš odmor od supruge i 5 dana sa ljubavnicom!

Žena -

Brak, sa svim svojim usponima i padovima, može da bude izuzetno težak i pun strašnih izazova. Većina ljudi imaju tendenciju da probleme guraju pod tepih, zbog čega ne čudi da mnogi od braka beže u afere.

Gotovo svi smatraju da muškarci češće varaju nego žene, a u brojnim filmovima i serijama videćemo glavne likove kako provode vreme sa svojim ljubavnicama, dok ih dobre supruge čekaju kod kuće. Taj stereotip ipak ima svoje opravdanje u stvarnom života, a činjenica da je jedno od najpopularnijih pitanja na guglu "kako da znam da me muž vara?" potvrđuje to.

Ljubavnica
foto: Profimedia

Odgovor na ovo pitanje svim ženama koje prate Reddit, dali su muškarci.

- Najlakše je, po mom mišljenju, reći ženi da nemaš slobodan dan i da moraš da radiš. Ako imate poznanika, prijatelja kojeg vaša žena ne voli i sa kojim apsolutno ne bi želela da komunicira, pozovite se na njega. Recite da morate da se nađete. Velika je verovatnoća da vas žena tada neće ni pozvati. A pogotovo neće pokušati da ide s vama. I da, on neće pozvati vašeg prijatelja da sazna da li ste zajedno- napisao je jedan korinsik na Redditu, a ubrzo je usledilo još nekoliko krativnuh odgovora:

- Recite da morate da vozite auto na popravku. Obavezno odvezite automobil do kuće svoje ljubavnice, odnosno sklonite ga iz garaže. Ako supruga nešto pita, uvek možete da kažete da je kvar bio mali, ali da je sada sve popravljeno.

muškarac, žena, seks, intimni odnos
foto: Shutterstock

Stari prijatelji i hobiji takođe su dobar način da prevarite svoju suprugu:

- Možete da kažete da su vas zvali školski drugovi da se nađete u drugom gradu, na primer na druženje u nečijoj vikendici. Za pet dana ćete biti kod kuće i obećajte da ćete se često javljati. Onda imate celih pet dana da provedete sa ljubavnicom i odmorite se od svoje žene.

- Da biste redovno odlazili kod svoje ljubavnice, morate da imate novi hobi ili neko interesovanje. Recite svojoj ženi, na primer, da ćete vikendom povremeno ići na fudbalske utakmice sa prijateljima. A morate da uključite i prijatelje koji će potvrditi da zajdno provodite vreme", iskusno je objasnio jedan korisnik ove mreže.

žena, Ljubavnica, Supruga, Ljubavnik, Bigamista
foto: Profimedia

Ipak, bilo je i onih koji znaju šta žena želi, pa su našli savršen način da ispunjavaju očekivanja svoje supruge i da uživaju sa svojom ljubavnicom:

- Morate da smislite izgovor da stalno 'radi'. Na primer: uplatili ste teretanu, upisali ste se na neke kurseve, pomažete kolegi sa posla da izgradi kuću, uzeli dodatni posao pored glavnog itd. Idealna opcija je da u slobodno vreme 'taksirate'. I biće vremena za ljubavnicu, a žena će biti zadovoljna što njen muž brine o porodici.

(Kurir.rs)

Bonus video:

09:08

LJUBAVNICA UPUTILA JAVNU PORUKU LUKINOJ DEVOJCI Nakon maratonskog s*ksa Maja POLUDELA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track