PRIČA O VINU ZAČINJENA JE ELEMENTIMA MISTERIJE I TRILERA: Reditelj otkrio šta nas čeka u nastavku TAJNI VINOVE LOZE
Foto: Promo

DRUGA SEZONA

PRIČA O VINU ZAČINJENA JE ELEMENTIMA MISTERIJE I TRILERA: Reditelj otkrio šta nas čeka u nastavku TAJNI VINOVE LOZE

Kultura -

Najgledanija domaća serija "Tajne vinove loze", koja prati priče o zamršenim porodičnim odnosima i umetnosti pravljenja vina, vraća se na male ekrane sa dobro poznatim likovima i novim zapletom.

Serija Tajna vinove loze
foto: Promo

Gledaoci će premijerno moći da uživaju u prvoj epizodi druge sezone u ponedeljak 28. marta od 21 čas, a preostalih 37 epizoda emitovaće se svakog radnog dana u istom terminu na Superstar kanalu. Popularna serija, rađena u koprodukciji Telekoma Srbija i MetRo Productionsa, bila je najgledanija domaća serija prethodne godine, a s razlogom joj je pripala i nagrada Festivala drama i serija (FEDIS).

Vladimir Lučić, Telekom Srbija, Direktor
foto: Zorana Jevtić

- Izuzetno smo ponosni na to što serije iz naše produkcije doživljavaju veliku popularnost kod domaće publike. Serija "Tajne vinove loze" premašila je sva očekivanja po pitanju gledanosti u Srbiji, a nagrada FEDIS-a samo je potvrdila njen vrhunski kvalitet. Pored toga, Telekom Srbija izašao je i na svetsko tržište sa svojim serijama, a neke od njih već uveliko se emituju i ostvaruju uspeh širom sveta. Iako je pre nekoliko godina to izgledalo kao nedostižan cilj, naša produkcija sada uspešno parira svetskim produkcijama poput HBO - izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija.

Serija Tajna vinove loze
foto: Promo

U novoj sezoni "Tajne vinove loze" Vuk se bori sa repovima koje vuče iz prethodnog života, dok Ruža i dalje čini sve što može kako bi očuvala porodicu. Za to vreme Vera primećuje da Vuka ne drži mesto i da još nije raskrstio sa prošlošću. Zoran želi da napravi novo vino, ali gubi osećaj za zanat koji najviše voli. Cela druga sezona prožeta je elementima misterije i trilera, s neočekivanim obrtima, novim junacima, veličanstvenim predelima vinograda, napetim potragama za izgubljenima i borbom za očuvanje najvrednijih odnosa.

Dejan Karaklajić
foto: Nemanja Nikolić

- Ceo kreativan tim je pred sobom imao veliku odgovornost da u drugoj sezoni "Tajni vinove loze" dosegne i premaši priču i izvođenje prve sezone. Najgledanija serija 2021/2022 godine je teško breme. Svi smo se svojski trudili i mislim da smo s novim zapletima i starom energijom uspeli da napravimo 38 epizoda koje će, nadam se, zadovoljiti i zabaviti gledalište - izjavio je Dejan Karaklajić, izvršni producent i jedan od reditelja serije.

Kroz ovu romantičnu i napetu vinsku sagu snimljenu pod rediteljskom palicom Ane Marije Rosi, Gorčina Stojanovića i Marka Glušića vodiće nas vrsna glumačka ekipa: Nikola Kojo, Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Anita Mančić, Dara Džokić, Nebojša Milovanović, Milica Zarić, Sena Đorović, Luka Grbić, Goran Sultanović, Miodrag Krivokapić, Miodrag Miki Krstović, Vanja Nenadić i Marko Vasiljević.

Serija Tajna vinove loze
foto: Promo

Kurir.rs/ TV ekran

Bonus video:

00:29

OTKRILI SMO TAJNE VINOVE LOZE U SUBOTICI! Čuvardići su nam objasnili kako se pravi VINO, bez LJUBAVI vam džaba SVE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track