STRAH OD KAMERE IZBRISAO MI JE LJUBA BANDOVIĆ! Anja Pavićević je zvezda MOČVARE 2, ali i ćerka čuvenog SPORTISTE
Foto: Nikola Anđić

Ovo možda niste znali

STRAH OD KAMERE IZBRISAO MI JE LJUBA BANDOVIĆ! Anja Pavićević je zvezda MOČVARE 2, ali i ćerka čuvenog SPORTISTE

Kultura -

Lepa Baranka Anja Pavićević predstavila se publici novim filmom i mini-serijom reditelja Darka Bajića "Ime naroda", a sada je gledamo u nastavku "Močvare", koja se emituje na RTS i Superstar TV.

Mlada glumica igra razmaženu tinejdžerku Anu iz porodice Garčević.

Serija Močvara 2
foto: FIREFLY PROMO

"Najteže mi je u stvaranju lika bilo da izađem iz "zone komfora", da dođem do emocije koju ima Ana", otkrila je glumica.

Anja Pavičević
foto: Nikola Anđić

Anja je oduvek sebe videla kao pozorišnu glumicu.

"Nikada nisam htela da se bavim glumom samo u pozorištu. Ali nikada nisam ni bila ispred kamere i snimala nešto. Ceo život sam na daskama, prvo kao balerina, sad kao buduća glumica. U pozorištu sam, kako se kaže, svoj na svome. Bojala sam se da ne preteram ispred kamere, da ne bude neukusno i neuverljivo. Ali taj strah je izbrisao Ljuba Bandović kada mi je ispričao anegdotu o Draganu Nikoliću kako je savetovao mlade glumce da ljube kameru. Tako sam ja "ljubila" kameru, zavolela je i nadam se da je i ona mene", ispričala je Anja za Kurir.

Film Ime naroda
foto: MFC

Njena prva ljubav je balet, a u glumi je završila slučajno.

"Na jednom baletskom takmičenju član žirija me je pitao da li sam nekada razmišljala da se bavim glumom i tada sam počela samo da razmišljam o tome. Kada sam shvatila da je gluma mnogo slobodnija, zanimljivija i bez striktnih pravila koja moraju uvek da se poštuju, onda sam znala da želim da se bavim njome", otkrila je Anja.

Anja Pavičević
foto: Nikola Anđić

Igrala je košarku za svoju dušu, ali zbog svog oca čuvenog sportiste Đorđija Pavićevića.

"Košarka je moja ljubav upravo zbog toga što su mi tata, brat, stric i porodični prijatelji, koje znam odmalena, u košarci. Oduvek sam pratila košarku i sport uopšte, ali sa loptom sam na "vi". Roditelji me uvek podržavaju. I uvek su uz mene. I mami i tati je teško pao moj odlazak iz Bara. Verovatno zato što su nekako i tada znali da se neću vratiti tamo da živim. U nekim trenucima mi sve nedostaje, i ljudi i mesta, i ceo moj život u Baru. Ali sada sam napravila svoj život u Beogradu i jedino što mi uvek nedostaje je more", priznala je zvezda druge sezone.

Anja Pavičević
foto: Nikola Anđić

Kurir Ljubomir Radanov Foto: Nikola Anđić

Bonus video:

01:43

Jana Bjelić podržala koleginice koje su progovorile o zlostavljanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track