VEČERAS ZAVRŠAVAMO ISTRAGU! Serija Močvara bliži se kraju druge sezone: Šta mislite ko je UBICA? (ANKETA)
Foto: FIREFLY PROMO

Znate li?

VEČERAS ZAVRŠAVAMO ISTRAGU! Serija Močvara bliži se kraju druge sezone: Šta mislite ko je UBICA? (ANKETA)

Kultura -

Popularna serija "Močvara" izazvala je veliku pažnju javnosti kada je 2020. godine emitovana prva sezona.

Tajne, intrige, ljubav, mržnja, greh i žudnja, sve to na jednom mestu dovelo je do neverovatnog zanimanja publike za ovu dramu, te je iščekivanje nastavka serije bilo jedna od glavnih tema skoro dve godine. Druga sezona "Močvare", koja je realizovana od strane produkcijske kuće "Fajerflaj" i "Telekoma Srbije", počela je sa prikazivanjem 11. marta ove godine, a sada se približavamo i poslednjoj epizidi koja će danas biti prikazana na kanalu "Superstar".

Robert Ožvar, Serija Močvara 2
foto: Firefly Promo

Kako što smo već prenosili, sa krajem druge sezone razrešiće se mnogi zapleti serije, a kreatorka Milena Marković govorila je o tome:

- Ideja je bila da se ode u Vojvodinu, jer je ona interesantna zbog svoje multikulturalnosti. To je mesto gde žive različiti svetovi, ima tu starosedelaca Mađara, došljaka izbeglica i starih bunjevačkih porodica. Kako serija ide dalje iz epizode u epizodu, pored osnovne linije koja se tiče zločina koji se dešavaju isplivavaju stari sukobi između tih porodica, klasa, naroda i to je nešto što biva sve uzbudljivije.

Serija Močvara
foto: Printscreen/Instagram

Popularni glumci Goran Bogdan i Robert Ožvar najavili su na društvenoj mreži instagram kraj sezone i otkrivanje najveće misterije iz ove serije, a to je svakako pitanje ko je ubica.

Fanovi će večeras imati prilike da vide ko je glavni negativac ove sezone, te će moći da otkriju da li su bili u pravu, a do tada otkrijte nam koga vi optužujete za mračno ubistvo?

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track