NE MOŽETE DA UĐETE U SVOJE OMILJENE FARMERKE? Nema problema! Sve što treba da uradite je da se ISTUŠIRATE u njima! (VIDEO)
Foto: Profimedia

NAPOKON REŠENJE!

NE MOŽETE DA UĐETE U SVOJE OMILJENE FARMERKE? Nema problema! Sve što treba da uradite je da se ISTUŠIRATE u njima! (VIDEO)

Žena -

Svaka dama se suočila sa problemom da je prerasla svoje omiljene farmerke ili je našla i kupila savršene, a one nisu stajale kako treba.

U takvim situacijama obično završimo praktično slomljenog srca, farmerke bacimo u neki ugao ormara i očajnički tražimo neke nove koje ćemo tako jako voleti.

farmerke
foto: Profimedia

Slična stvar se desila tiktokerki Lili, koja je sebi kupila broj manje pantalone, a onda se po dolasku kući razočarala jer je jedva ušla u njih. Jako su joj se dopale, ali kad ih je obukla jedva ih je zakopčala.

Onda se čula sa svojom bakom i otkrila da postoji jedno jednostavno rešenje, koje na prvi pogled deluje neobično, ali ne samo da radi posao već zaista čini čuda. Naime, njena baka ju je jednostavno pitala:

- Da li si se istuširala u njima?

Kada je Lili zbunjeno odgovorila da nije, baka joj je rekla da se istušira u njima i da bude po kući malo u njima, a zatim da ih ostavi da se same osuše na vazduhu, te da ih nikako ne stavlja u mašinu za sušenje.

Rezultati su bili neverovatni. Ne samo da su joj farmerke savršeno pristajale, nego su joj bile i taman dovoljno široke! Ukoliko ni vi ne možete da poverujete u ovu priču, pogledajte video ili probajte i sami.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track