ZAUSTAVIO SI ME DANAS BOKI! Poznati glumci potpuno slomljeni zbog odlaska Lazarova, a njegov kum oglasio se i jako mu je TEŠKO!
Foto: Printscreen/Pink TV

TUGA

ZAUSTAVIO SI ME DANAS BOKI! Poznati glumci potpuno slomljeni zbog odlaska Lazarova, a njegov kum oglasio se i jako mu je TEŠKO!

Kultura -

Bojan Lazarov, koji je rođen 1972. godine, srpski televizijski, glasovni i pozorišni glumac je preminuo, a tužnu vest o njegovoj smrti objavila je na Instagramu glumica Jelena Đokić koja se oprostila od njega.

Ubrzo se oglasila i Sloboda Mićalović koja je objavila fotografiju glumca i napisala: "Boki", uz tužan emotikon. Sloboda je zajedno sa Bojanom igrala u seriji "Tajna vinove loze", a sada je jako tužna zbog njegovog odlaska.

Bojan Lazarov
foto: Printskrin

Kolege se opraštaju od Bojana na društvenim mrežama, a među njima su još i Jelena Stupljanin, glumica Ivana Nikolić, Sonja Damjanović i Miloš Đurović, kao i njegov kum Marko Novaković.

Bojan Lazarov
foto: printscreen

- Demetre moj neka ti je osvetljen put, gde god da si... zauvek tvoja Helena- napisala je Sonja uz emotikon koji se moli.

- Zaustavio si me danas Boki... Odmori i pozdravi Kurta. Volim te momčino- napisao je Miloš, a ni poruka njegovog kuma posebno je potresna.

- Neka je mir tvojoj duši kume!

Bojan Lazarov je bio član ansambla Malog pozorišta „Duško Radović“. Studirao je glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Bore Draškovića. Od 1996. godine profesionalno glumi u pozorištu, na filmu i televiziji. Bio je član Narodnog pozorišta u Somboru. Ostvario brojne uloge u pozorištima u Beogradu i Somboru.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track