MOJA ANA JE PRED NOVIM IZAZOVIMA: Vaja Dujović otkriva sve o snimanju treće sezone DRŽAVNOG SLUŽBENIKA i PRVE FOTKE sa seta
Foto: Vladimir Avramović, Jelena Canić

TV ekran

MOJA ANA JE PRED NOVIM IZAZOVIMA: Vaja Dujović otkriva sve o snimanju treće sezone DRŽAVNOG SLUŽBENIKA i PRVE FOTKE sa seta

Kultura -

Nastavak popularne serije "Državni službenik", treći po redu, bavi se najaktuelnijom mogućom temom - koronavirusom i pandemijom.

Radnja se odvija u vreme zatvaranja zemlje, policijskih časova, tišine, jedne potpune nepoznanice u kojoj je ceo svet stao i sve sem zdravlja i opstanka postalo je nevažno. I mi smo svi stali na prvi pogled - ali naši agenti, glavni junaci ove serije, nisu. Oni nikad ne staju. Borba za svaki dah, za svaki respirator, za svaki trenutak mira svih stanovnika ove zemlje postala je njihova svakodnevica. Lazar Stanojević (Milan Marić) gazi preko mrtvih da sačuva prvo svoju porodicu i ljude koje voli, ali i da ispuni svoj zadatak državnog službenika, jer je njemu Služba svetinja. To je slučaj i sa njegovom suprugom Anom Stanojević, koju tumači sve uspešnija mlada glumica Vaja Dujović. Na pitanje da li je bilo teško snimiti nastavak toliko uspešnih prethodnih sezona, Vaja za TV Ekran kaže:

Vaja Dujović
foto: Vladimir Avramović, Jelena Canić

- Nije bilo teško, naprotiv bilo je zadovoljstvo vratiti se u tu ekipu i atmosferu. Jeste izazov u smislu da treba održati kvalitet na nivou prethodnih sezona. Verujem da smo uspeli, jer je scenario pre svega uzbudljiv i aktuelan. Lik Ane se nalazi u novim okolnostima, pred njom su izazovi, iskušenja, kao i u prethodnim sezonama, pa videćete kako će se u ovoj snaći - ističe Vaja.

Pored Milana i Vanje, uloge tumače i Nebojša Dugalić, Radovan Vujović, Žarko Laušević, Nenad Jezdić, Marko Baćović, Milena Radulović, Igor Đorđević, Marta Bjelica, Ljubomir Bulajić, Nina Nešković, Nenad Okanović, Petar Benčina, Nikola Pejaković, Ana Lečić, Anja Stanić Ilić, Anđelika Simić i drugi. Nove epizode možete pratiti na Superstar kanalu.

Vaja Dujović
foto: Nenad Kostić

Kurir.rs

Bonus video:

03:32

NOVA LJUBAV NA POMOLU? Milan Marić SMUVAO koleginicu sa kojom glumi u popularnoj seriji? (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track