NAŠA GLUMICA ŠOKIRALA IZJAVOM: Nema izazova, postalo je dosadno u pozorištu! Evo šta je Olga Odanović još rekla i pohvalila!
Foto: Marina Lopičić

jasna

NAŠA GLUMICA ŠOKIRALA IZJAVOM: Nema izazova, postalo je dosadno u pozorištu! Evo šta je Olga Odanović još rekla i pohvalila!

Kultura -

Glumica Olga Odanović iskreno o tome kako danas gleda na pozorište i šta bi po njoj trebalo da se promeni.

Olga Odanović
foto: Printscreen, Magazin In

Olga je tokom godina ostvarila veliku glumačku karijeru, a gostujuću u emisiji "Beogradska hronika" na RTS-u govorila je kako o pozorištu, tako i o filmu "Leto kada sam naučila da letim", gde igra jednu od glavnih uloga.

- Meni je u pozorištu postalo malo dosadnjikavo, jer nema izazova. Pozorište mora da ide u korak sa vremenom u kome živimo. Tu se neke stvari promene u izrazu, u postavci u rediteljskom smislu - rekla je glumica.

Svetlana Ceca Bojković, Olga Odanović, serija Porodica
foto: Firefly Production

Za film "Leto kada sam naučila da letim", koji se prikazuje i u Austriji i Nemačkoj, ima samo reči hvale.

- Kad god nešto radite ne očekujete ništa, nijedan glumac, niti reditelj, glumac, radimo najbolje što umemo. Film je priča koja potseća na moje detinjstvo, to je film o dobroti, plemenitosti, pokajanju i treba da gajimo veze koje niko ne može da raskine. Spremamo se za premijeru u Cirihu, kojoj se radujem - rekla je glumica, koja uveliko snima nove epizode serije "Radio Mileva".

Olga Odanović
foto: Printscreen, Magazin In

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track