PRVA LJUBAV VANJE MILAČIĆ JE SLAVNI REDITELJ: Zbog njega je došla u Beograd i ostala tu dve decenije, a zatim se udala za ADVOKATA
Foto: Promo

Da li ste znali?

PRVA LJUBAV VANJE MILAČIĆ JE SLAVNI REDITELJ: Zbog njega je došla u Beograd i ostala tu dve decenije, a zatim se udala za ADVOKATA

Kultura -

Lepu glumicu Vanju Milačić trenutno gledamo na Kurir televiziji u reprizi serije "Moj rođak sa sela", ali i nastavku sapunice "Tajne vinove loze".

Glumu je završila na Fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju, u klasi profesora Branislava Mićunovića. Sa dvadeset i dve godine preselila se u Beograd, gde je nastavila svoju glumačku karijeru. Krivac što je došla iz Crne Gore u Srbiju je njen tadašnji dečko i prvi suprug, reditelj Jagoš Marković.

Vanja bi, kako je i sama jednom priznala, verovatno ostala da živi u Podgorici. Od uspešnog reditelja se razvela 2006. godine. Tada je istakla da je krah braka teško podnela, kao i da je on bio njena najveća ljubav.

"Moja karijera je pretrpela neke gubitke zbog mojih odluka, ali kao ishod današnjeg trenutka, to nisu bili gubici nego ozbiljan kapital koji danas koristim. Moj glumački put je kvalitetan, spor i dugotrajan. Istrajna sam i znam da još nisam ni blizu onog najboljeg što imam da dam", rekla je Vanja u razgovoru za TV Ekran.

Jagoš Marković
foto: Dragana Udovičić

Otpočela je ubrzo vezu sa advokatom Božom Prelevićem, s kojim je kasnije dobila ćerku i sina. Kako je svojevremeno istakla u jednom intervjuu, Vanja i njen nevenčani suprug nisu otišli pred oltar, niti to planiraju.

- Moj suprug i ja ne uspevamo ni rečenicu jedno drugome da završimo, a kamoli negde da odemo. Boža i ja se nismo venčali, niti ćemo ikada, ni građanski ni crkveno. Ja verujem u ljubav, a ne u brak - istakla je ona u jednom intervjuu.

Vanja Milačić, Boža Prelević
foto: Damir Dervišagić

Kurir

Bonus video:

00:11

CECA PROMENILA FRIZURU, VIŠE NE IZGLEDA ISTO! Ražnatovićka ispratila trend, pa se pohvalila na mrežama: ODUŠEVLJENA SAM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track