TARIK FILIPOVIĆ KO PAPARACO: Pojačaje je hit serije Ubice mog oca! Došao na SET, pa otkrio šta rade njegove kolege na PAUZI
Foto: Pirntscreen/Instagram

talentovan za fotografiju

TARIK FILIPOVIĆ KO PAPARACO: Pojačaje je hit serije Ubice mog oca! Došao na SET, pa otkrio šta rade njegove kolege na PAUZI

Kultura -

Uveliko se snima šesti nastavak popularne kriminalističke serije "Ubice mog oca", a jedan od novih likova tumači hrvatski glumac Tarik Filipović.

Režiju nove sezone potpisuju zajednički Miloš Kodemo i Miroslav Lekić, a pod producentskom palicom Telekoma Srbija, "Filma danas" i produkcije "Dandelion". Nove epizode gledaćemo na kanalu Superstar. Tarik, kako smo saznali. igra Krstu, a svoje scene po dolasku snimao je u društvu Aleksandara Dimitrijevića koji je tek nedavno stekao popularnost ulogom u seriji "Klan".

Aleksandar Dimitrijević, serija Klan
foto: Firefly Production

Nova sezona "Ubica" bavi se kockom, a reditelj Predrag Gaga Antonijević nove role dao je i brojnim drugim glumcima, među kojima su Ivana Duduć, Mina Sovtić, Slaven Došlo i Sonja Damjanović. Tarik je stigao pravo na noćno snimanje, pa je zabeležio i na svom Instagramu objavio šta glumci rade u pauzi između dva kadra.

"Glumica ima i ćebe", napisao je Filipović.

Ivana Dudić
foto: Tarik Filipović

Inače, Antonijević je jednom prilikom pojasnio po kom principu bira glumce. Uopšte mu nije važno da su trenutno popularni, već ko je interesantan za određenu ulogu, pa tako u njegovim projektima glumci dolaze iz regiona i manjih mesta.

Tarik Filipović (Zenica, 11. mart 1972) glumac je iz Bosne i Hercegovine koji radi i živi u Hrvatskoj. Karijeru je započeo 1985. godine, ali naša publika ga najviše poznaje kao voditelja kviza "Ko želi biti milioner". Glumio je i u mnogim filmovima i TV dramama napravljenim na prostorima bivše Jugoslavije.

Kurir.rs

Bonus video:

10:52

TIHOMIR STANIĆ OTKRIO NAJVEĆU TAJNU SERIJE UBICE MOG OCA Sledeća sezona će se baviti OPASNIM društvenim problemom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track