HTELE ORGAZAM, A DOBILE TRAUMU! Planirale da se počaste igračkama i sve je pošlo NAOPAKO: Osetila sam strujni udar u vagini!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

HTELE ORGAZAM, A DOBILE TRAUMU! Planirale da se počaste igračkama i sve je pošlo NAOPAKO: Osetila sam strujni udar u vagini!

Ludi svet -

Evo nekoliko horor priča ili iskustava sa seksualnim pomagalima od kojih ćete se naježiti. Umesto orgazma, za ove ljude sudbina je imala druge planove.

Prsten za penis

- Momak sa kojim sam izlazila kupio nam je vibrirajući prsten za penis. I seks je bio fantastičan, ali ono što je usledilo nije- priseća se Amanda i dodaje:

Vibrator, Vibratori, Seks Igračke
foto: Profimedia

- Prsten mu se zalepio za kurac. Nije bilo šanse da je skinu. Vremenom je poprimio ljubičastu boju, jer mu je prekinut krvotok. Srećom, imao je dovoljno poverenja u mene da mi dozvoli da sečem prsten makazama. Reći ću samo ovo - nikada ga više nećemo koristiti.

Vibrirajuće jaje

Kendra i njen suprug dobili su nekoliko sitnica od lokalnih seks šopova, a u njima su našli i vibrirajuće jaje koje se kontroliše daljinskim upravljačem.

- Igračku smo koristili nekoliko puta, ali nije ništa posebno - kaže Kendra i dodaje da su odlučili da joj daju još jednu šansu pre nego što prestanu da je koriste.

- Osetila sam da me nešto iznutra strahovito potresa. Jedna žica je virila iz te stvari i bukvalno sam imala strujni udar u vagini - rekla je Kendri.

Seks, Vibrator, Seks Igračke

Prva seks igračka u mom životu

Peni je kupila prvu seks igračku u svom životu koja ju je veoma uzbudila i želela je da je isproba što pre. Kada je stigla kući, stavila je baterije u njega i uključila ga, ali ništa se nije dešavalo, igračka jednostavno nije radila

- Pokušala sam da izvadim baterije jer sam mislila da postoji problem sa njima, ali su se zaglavile unutra i nisam mogla da ih izvadim - kaže Peni. Igračka je odjednom počela da se trese, vibrira, lupa po prostoriji, a baterije i dalje nisu htele da izađu napolje:

- Nisam znala šta da radim, bila sam toliko očajna da sam pozvala mamu u pomoć. Mama je bila malo iznenađena, ali je izvadila baterije. Do danas niko ne zna za to, osim mene i nje - kaže Peni.

Seks
foto: Shutterstock

Japanske lopte

- Igrala sam sa japanskim lopticama, ali su mi se zaglavile u vagini i nisam mogala da ih izvadim. Znala sam da se to često dešava, ali sam ipak bila prestravljena - kaže Erika.

Nema toga što nije pokušala da ih izvuče. Kada više nije znala šta da radi, pozvala je dečaka u pomoć i on je uspeo.

- Bila sam veoma posramljena - kaže Erika.

Čini se da nije naučila lekciju na vreme, te ih je nekoliko nedelja kasnije ponovo podigla i igrala se sa njima, i naravno, opet ista stvar, ponovo su se zaglavili.

Seks
foto: Shutterstock

Vibrator

Alisia je bila veoma radoznala. Veoma ju je zanimalo kakav je osećaj koristiti vibrator, pa je kupila jeftin da proba.

- Oprala sam ga sapunom i vodom prema uputstvima. Bio je čak i dobar dok sam ga koristila, iako malo čudan, a kada sam ga izvadila, vagina me je strašno pekla. Osećala sam se kao da gori i strašno me boli - ispričala je Alisija o svom prvom iskustvu sa vibratorom.

Otrčala je pod tuš i isprala se hladnom vodom, a zatim stavila kesu leda na nju i bilo joj je bolje. Kaže da nikada u životu nije bila toliko uplašena. Posle neprijatnog i bolnog iskustva, bacila je vibrator u smeće.

Vibrator, Vibratori, Seks Igračke
foto: Profimedia

Mini Vibrator

Devojka je od sestre dobila mali vibrator na poklon i odlučila da ga isproba jedne noći sa svojim dečkom za predigru.

- Dečak je bio na meni i njime je stimulisao moj klitoris. U jednom trenutku se uplašio, stao i rekao mi da nigde nema vibratora, da je nestao u vaginu i da ne može da dođe do nje. Ustao je i upalio svetlo, a ja sam osetila vibraciju negde duboko u sebi. Počela sam da plačem od straha - priča V. Pokušavala je da ga izvedi na sve načine.

Nakon nekog vremena odlučila je da ode u bolnicu, ali joj je dečko tada rekao da legne da pokuša još jednom da ga izvuče, da će se on pobrinuti za to.

- Bila sam u položaju kao na porođaju, približila sam noge glavi koliko sam mogla. Onda sam stisnula svom snagom, dok je dečak upalio svoj mobilni telefon i pratio šta se dešava dole. U jednom trenutku vibrator je konačno izleteo - ispričala je ona svoje traumatično iskustvo V.

(Kurir.rs)

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track