KONAČNO! BEOGRADSKI SINDIKAT NAJAVIO NASTUP U BEOGRADU POSLE 10 GODINA: Feđa Dimović: Spremamo se da pokidamo na Tašu
Foto: Zorana Jevtić

KONAČNO! BEOGRADSKI SINDIKAT NAJAVIO NASTUP U BEOGRADU POSLE 10 GODINA: Feđa Dimović: Spremamo se da pokidamo na Tašu

Kultura -

Nakon 10 godina od velikog spektakla pred prepunom Arenom Beogradski sindikat će održati 11. juna veliki koncert na Tašu.

Stadion Tašmajdan, kao simbol beogradske urbane muzičke scene, otvoriće kapije za publiku ovog hip-hop benda, poznatog po jedinstvenim društvenim porukama, a posebno nastupima koji su ušli u istoriju.

Grupa postoji 23 godine i objavila je tokom proleća tri nove pesme: "Ljubav u inat", "Među zvezdama" i "Moja sudbina", kao uvertiru za spektakl koji sledi na Tašu.

Beogradski Sindikat
foto: Nemanja Nikolić

- Veoma smo srećni i uzbuđeni zbog predstojećeg koncerta, imajući u vidu da je prošla čitava decenija od našeg poslednjeg koncerta u Beogradu. Trenutno smo posvećeni probama i vredno se spremamo da pokidamo na Tašu. Beogradski sindikat je verovatno jedan od poslednjih aktuelnih autentičnih beogradskih bendova, tako da je legendarni stadion Tašmajdan najbolje mesto za održavanje ovog najbeogradskijeg beogradskog koncerta. Naravno da očekujemo da će podrška stići i iz drugih delova Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, kao i iz dijaspore, odakle je dolazak najavio veliki broj diskretnih heroja. BS je oduvek bio simbol okupljanja za sve naše ljude - najavio je u saopštenju Feđa Dimović iz Sindikata.

Branko Kovač, Zrenjanin, Feđa Dimović
foto: Filip Plavčić

Kurir.rs/

Bonus video:

00:51

Ognjen Janković ispovest

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track