TREĆA SEZONA VODI NAS U DRUGI SVETSKI RAT: Bojana Maljević o nastavku serije Dug moru i VELIKOM GLUMAČKOM POJAČANJU
Foto: Monte Royal Pictures promo

veliko finale

TREĆA SEZONA VODI NAS U DRUGI SVETSKI RAT: Bojana Maljević o nastavku serije Dug moru i VELIKOM GLUMAČKOM POJAČANJU

Kultura -

Serija "Dug moru" dobiće treći nastavak. Veliko finale priče koja je kombinacija trilera i drame s mitskim elementima imaće 16 epizoda, najavila je glumica i producent Bojana Maljević. Nastavak se snima po scenariju Marijane Čulić Vićentić, a režiju novih epizoda potpisuju Leon Lučev i Milica Filipovski. Glavne uloge i dalje igraju Ana Lečić, Vule Marković i Dragan Mićanović, a veliko pojačanje serije je Seka Sablić.

Bojana Malejvić
foto: Monte Royal Pictures promo

- Olga je trudna i čeka dete s Rnjom. Važan lik za treću sezonu je i Oskar, koga će igrati Aleksandar Radenković, glumac našeg porekla koji je izgradio više nego uspešnu karijeru u Nemačkoj. On je novinar koji dolazi iz Berlina kako bi pokušao da rasvetli okolnosti smrti svog prijatelja iz detinjstva Jaka Grosmana (Sebastijan Kavaca). Istražujući njegovu smrt, Oskar će krenuti i u otkrivanje sopstvenih "demona" i osećaja krivice koju nosi - otkrila je Bojana Maljević novinarima koje je ugostila na setu u Crnoj Gori.

Vladimir Lučić, Bojana Maljević
foto: Telekom Srbija

Uspešna saradnja Monte Royal Picturesa s Telekomom Srbije je nastavljena, a nove epizode će se prikazivati na Superstar kanalu.

- Druga sezona se završava sa tri smrti, pa smo i krenuli od toga da li nas one obavezuju. "Dug moru" nije kriminalistička serija, već krimi-elementi postoje u funkciji drame. Nismo sada hteli da idemo u tom pravcu, zato smo rešili da se pričom pozabavi istraživački novinar koji je s naših prostora i ima dovoljno lične motivacije da traga, ali i da se identifikuje sa saznanjima i istinama. Imaćemo i flešbekove, zaista ćemo ovog puta otići u epohu - Drugi svetski rat i devedesete. Započeli smo priču o blagu i zlatu, koja će se sada razrešiti - dodala je Bojana, za koju je nepoznanica kako će se završiti priča jer se još piše poslednjih šest epizoda.

- Serija je živa stvar. Iako imamo čvrsto postavljene likove, u ovom trenutku smo otvoreni ka svim krajevima. Fokusirani smo da završimo 10 epizoda kako bismo krajeve koji su ostali otvoreni (u preostalih šest epizoda) - kompletirali i na osnovu snimljenog materijala - zaključila je glumica, koja sada ne može da govoriti o tome hoće li biti i četvrte sezone.

Vladimir Lučić, Bojana Maljević
foto: Telekom Srbija

Kurir.rs Ljubomir Radanov

Bonus video:

00:22

MORALA SAM DA PONAVLJAM SCENU ZBOG KOJA! Glumica otkrila šta se dešavalo iza kadra serije Crna svadba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track