OVAJ FILM SMO OBOŽAVALI, A SAD ĆEMO MOĆI I DA GA BINDŽUJEMO! Počinje emitovanje: Avanture Kašike i u seriji VIKEND SA ĆALETOM!
Foto: Nemanja Nikolić

Kreće serija

OVAJ FILM SMO OBOŽAVALI, A SAD ĆEMO MOĆI I DA GA BINDŽUJEMO! Počinje emitovanje: Avanture Kašike i u seriji VIKEND SA ĆALETOM!

Kultura -

Popularni glumac Nenad Jezdić prošle jeseni obradovao je publiku ulogom jednog od glavnih beogradskih kriminalaca Kašike u filmu "Vikend sa ćaletom". Od 26. maja gledaoci RTS moći će da gledaju istoimenu seriju od sedam epizoda.

Nenad Jezdić
foto: Vladimir Šporčić

Radnja je ista i serija govori o životu beogradskog kriminalca koji nakon što sazna da boluje od raka pluća želi da ispravi određene stvari u svom životu. Upravo će bolest biti razlog njegovog zbližvanja sa jedanaestogodišnjim sinom Ognjenom iz prvog braka. Kašika pokušava da za jedan vikend nadomesti sve ono što proteklih godina kao otac nije uspeo. Znajući da mu se bliži kraj, glavni junak želi da poslednje dane provede sa svojim sinom.

Film Vikend sa ćaletom
foto: Promo

Ognjen, odrastao u savremenom wi-fi okruženju, iz virtuelnog, munjevito, bez vremena da dode do daha, upada u podzemni svet svog oca koji pokušava nemoguće - da u nekoliko dana isporuči svu toplinu, iskustvo i mudrost koje poseduje, istovremeno pokušavajući da kao "pravi beogradski šmeker" od malog sakrije svoju bolest. Pored Nenada i seriji igraju i Vasa Mareš, Bane Vidaković, Jelena Đukić, Katarina Radivojević, Miodrag Krstović, Mrako Gvero...

Kurir.rs

Bonus video:

01:28

Vesna Đogani otkrila koja je to tajna estrade: OVO ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track