LJUBINKA KLARIĆ UHVAĆENA SA PARTNEROM! Pre je volela biznismena, a sad AMBASADORA: Glumica stavila HIDŽAB, a evo kako izgledaju!
Foto: Printscreen

slatki su

LJUBINKA KLARIĆ UHVAĆENA SA PARTNEROM! Pre je volela biznismena, a sad AMBASADORA: Glumica stavila HIDŽAB, a evo kako izgledaju!

Pop kultura -

Ljubav Ljubinke Klarić (44) nekada je bio biznismen Nebojša Jovanović, ali je par godina nakon razvoda glumica pronašla novu srodnu dušu.

Ljubinka Klarić
foto: Stefan Jokić

Iako je život podredila, pre svega, sinu Kosti, pa potom i karijeri, u životu glumice Ljubinke Klarić bilo je mesta i za novu ljubav, koja je prilično čini srećnom.

Naime, glumica je pronašla mir pokraj ambasadora Srbije u Iraku, Uroša Balova, sa kojim, kako je preneo magazin "Hello", već nešto više od dve godine održava vezu na daljinu, a sada je isplivala i njihova prva zajednička fotografija.

Na fotografiji koja stoji i na profilu ambasadora, možemo videti njih dvoje u Iraku, a Ljubinka je obukla hidžab, kako bi bila u skladu sa njihovim tradicionalnim načinom ženskog odevanja, dok je ambasador imao na sebi sako, farmerke i poseban šal. Njih dvoje nisu skidali osmeh sa lica, dok su bili u šetnji.

O tome da Ljubinka provodi vreme u Bagdadu svedoče i njene objave na društvenim mrežama, te se stiče utisak da, kada joj obaveze dozvoljavaju, trudi se da provede što više slobodnog vremena sa svojim partnerom.

Uroš Balov je diplomirani pravnik, obavljao je poslove šefa kabineta ministra prosvete i sporta, a ukazom predsednika Aleksandra Vučića na funkciju ambasadora postavljen je 2018. godine.

Takođe, u književnim krugovima poznat je pre svega kao osnivač i direktor jedne izdavačke kuće, koja je objavila biografije kraljice Elizabete, Džulijana Asanža, Fredija Merkjurija i drugih.

Ljubinka Klarić je, podsetimo, poznata po ulogama u serijama "Kolo sreće", "Tate", "Moj rođak sa sela" i drugim.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

08:24

BRETELE JEDVA DRŽE GRUDI! Srpska glumica u nikad izazovnijem izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track