PRVI FILMOVI STUDENATA PRODUKCIJE: I Kalinić igra u jednom veoma zanimljivu ULOGU
Foto: Promo

Producentski dani na FDU

PRVI FILMOVI STUDENATA PRODUKCIJE: I Kalinić igra u jednom veoma zanimljivu ULOGU

Kultura -

Na Fakultetu dramskih umetnosti 3. i 4. juna biće održani "Producentski dani" i predstavljeni radovi studenata Katedre za filmsku i TV produkciju. Manifestacija se tradicionalno održava jednom godišnje još od 2005. godine, a ove godine pod sloganom "Večni glamur producenata".

film Zgažene
foto: Promo

Tema je inspirisana epohom dvadesetih godina poznatom kao "roaring 20s". Studenti četvrte godine koji čine organizaciju festival su Tamara Remnski, Ana Ristić, Jovana Čučuković, Anastasija Nešković, Jana Miljković, Tijana Savić, Anja Kovačević, Marko Nikolić i Sara Kamarit. Publika će moći da pogleda više od 40 filmova studenata svih godina FDU. Premijeru će imati i ostvarenje "Zgažene" s Milanom Kalinićem, kratkometražni film koji na komičan način opisuje život dve mlade devojke željne dobrog provoda. Glavne junakinje su studentkinje iz provincije, a specijalni gost je Milan Kalinić.

film Zgažene
foto: Promo

Film "Zgažene" je klasni film studenata druge godine filmske i televizijske produkcije na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Mentor na ovom projektu je profesor Milan Todorović.

Kurir.rs

Bonus video:

08:54

RELJA OTKRIO ŠTA MU JE NIKOLIJA REKLA ZA ŽESTOKE SCENE S*KSA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track