BANE VIDAKOVIĆ O URNEBESNOJ ANEGDOTI U OMILJENOM FILMU I SERIJI: Morali su da izbace tu scenu, a razlog će vas SVE NASMEJATI
Foto: Zorana Jevtić

Lepo

BANE VIDAKOVIĆ O URNEBESNOJ ANEGDOTI U OMILJENOM FILMU I SERIJI: Morali su da izbace tu scenu, a razlog će vas SVE NASMEJATI

Kultura -

Bane Vidaković tumači lik Bate Konja u filmu i seriji "Vikend sa ćaletom" koja se trenutno emituje na RTS 1. Glumac se dosetio anegdote sa snimanja, koja se tiče konja koga je trebao da jaše.

- Trebalo je da jašem konja, ali se ispostavilo da sam teži od njega. Doveli su nam na set neku kobilicu, a kad sam je video, rekao sam: "Kuku, pa ja imam više od sto kila! Gde ja da je jašem jadnu?! - požalio se Bane, koji ipak nije jahao životinju.

Film Vikend sa ćaletom
foto: Promo

- Bilo mi je baš žao konja. Pokušao sam da jašem, ali pošto mi nije išlo, rešili smo da promenimo scenu. Nismo snimili kako jašem, već kako to pokušavam, ali ne uspevam - rekao je Bane za Informer.

O Nenadu Jezdiću kao partneru ima samo reči hvale:

- Za dobrog partnera i ja dajem sve. Mi smo dobar spoj. On je sjajan glumac i napravio bi fantastičnu ulogu i bez mene. Ljudi ne znaju da smo nas dvojica imali istog profesora glume Predraga Bajčetića. Mi imamo isti odnos prema poslu. Shvatio sam da je taj Bata Konj lik koga veoma dobro poznajem iz mladosti, neki beogradski mangupi, Jezdić je mekši nego u svakom drugom filmu. I mene je iznenadio kad sam video šta još ima skriveno u tom čoveku kao glumcu.

Dramski umetnik snimao je ovog proleća seriju "Šetnja s lavom", koju ćemo na Superstar kanalu. Glumac u novom projektu igra slikara i muža Anice Dobre.

Anica Dobra
foto: Firefly Promo

Kurir.rs

Bonus video:

03:01

BANE VIDAKOVIĆ 1. PUT U JAVNOSTI POSLE HAPŠENJA ZBOG DROGE: Trebalo da budem oprezniji, krivo je društvo (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track