NJIHOVA FOTKA ZAPALILA MREŽE, A GLUMICA PROGOVORILA O ČEMU SE RADI: Tiče se nove serije i ANDRIJE MILOŠEVIĆA, a o njemu kaže OVO
Foto: Nemanja Nikolić

lepe reči

NJIHOVA FOTKA ZAPALILA MREŽE, A GLUMICA PROGOVORILA O ČEMU SE RADI: Tiče se nove serije i ANDRIJE MILOŠEVIĆA, a o njemu kaže OVO

Kultura -

Za glumicu Ninu Janković nema odmora ovog leta. Nakon što je završila rad na šestoj sezoni "Ubica mog oca", počela je da snima novu seriju, u kojoj joj je partner Andrija Milošević. Deo atmosfere sa snimanja glumci su podelili s fanovima preko društvenih mreža.

Nina Janković, Andrija Milošević
foto: Printskrin/Instagram

- Fotografija je nastala na snimanju serije "Vreme smrti", gde tumačim lik Olge Katić, a Andrija igra mog brata Najdana. Zasad mogu da kažem da sam zadovoljna scenama koje smo snimili, teško je, ali svakako snimanje ovakve drama i ne može da prođe bez velikog napora. Sa Andrijom je uvek divno i u pauzama nam vrati osmeh na lice - kaže Nina za TV Ekran.

Predstava, Pevaj Brate
foto: Dragan Kadić

Inače, ovo nije prvi put da Nina Janković i Andrija Milošević igraju u istom projektu. Njih dvoje su pre više od 11 godina igrali zajedno u komediji "Pevaj, brate", koju je radio reditelj Ognjen Janković. Poznati glumci sreli su se i u seriji "Budva na pjenu od mora", ali i filmu "Montevideo, bog te video". Nakon porođaja za Ninu će 2022. počela radno, jer je u rodnom gradu Šapcu snimala film "Indigo kristal".

- Ovo možda jeste prvi film snimljen u Šapcu, ali verujem da neće biti poslednji. Igram Maju, profesorku hemije, koja započinje ljubavni odnos sa svojim drugom iz detinjstva i najveći problem je što bi i ranije bili par ali on je najbolji drug njenog brata. Posle njegovog izlaska iz zatvora započinju romansu - opisala je glumica svoju ulogu.

Ninu nakon ovog projekta očekuju i pripreme za nastavak "Kalkanskih krugova".

Nina Janković, Miodrag Radonjić
foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs

Bonus video:

01:33

NINA OTKRILA DETALJE SNIMANJA VRUĆIH SCENA SA VUKOM KOSTIĆEM: Zbog jedne njegove rečenice SVI POPADALI od smeha (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track