00:26

Najpoznatija modna blogerka Tamara Kalinić ekskluzivno za Kurir iz Pariza

visoka moda

EKSKLUZIVNO IZ PARIZA! Najpoznatija SRPSKA blogerka uhvaćena sa dečkom na modnoj reviji, a svom narodu poručila ovo! (VIDEO, FOTO)

Pop kultura -

Jedan od bitnijih modnih događanja u Evropi je i Pariska nedelja mode za koju se uvek traži karta više, a interesovanje je uvek ogromno.

Tamara Kalinić
foto: Kurir/A.P.

Brojne slavne ličnosti se utrkuju da budu viđene tamo, a prvi red sedišta ispred piste je stvar prestiža i dobar pokazatelj da ste uspeli. Ovog puta u prvom planu je bila revija Luj Vitona za muškarce koja je protekla u znaku prerano preminulog Virdžila Abloha.

Tamara Kalinić
foto: Kurir/A.P.

Jedna od najpoznatijih srpskih modnih blogerki, Tamara Kalinić je prisustvovala Vitonovoj reviji, a tom prilikom je ekskluzivno za Kurir i našem novinaru Aleksandru Paniću, koji je na licu mesta, rekla da se oseća dobro i da je super, da se rado vraća Parizu.

Tamara je za sve naše čitaoce i fanove u Srbiji imala i sledeću poruku:

Tamara Kalinić
foto: Kurir/A.P.

- Samo napred, idite ka svojim snovima - poručila je Kalinićeva, koja je na reviju došla u pratnji svog dečka kog je konačno predstavila javnosti i sa kojim je uživala u reviji čuvenog brenda.

1 / 5 Foto: Kurir/A.P.

Inače, revija i sami modeli su oduševili brojne modne znalce, a defile je bio i svojevrsni omaž prerano preinulom Virdžilu, kome su njegovi saradnici iz čuvene modne kuće, odali počast time što su modeli simbolično nosili dugine zastave.

Podsetimo, njegova prva kolekcija za Luj Viton iz 2019. godine upravo je imala dugine boje na pisti.

Tamara Kalinić
foto: Kurir/A.P.

Kurir.rs/Aleksandar Panić/Aleksandra Miletić

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track