LAUŠEVIĆ SE VRAĆA U ZABRAN: Omiljena serija KALKANSKI KRUGOVI, naći će se ponovo na malim ekranima!
Foto: Promo

povratak

LAUŠEVIĆ SE VRAĆA U ZABRAN: Omiljena serija KALKANSKI KRUGOVI, naći će se ponovo na malim ekranima!

Kultura -

Omiljena serija "Kalkanski krugovi", nastala u produkciji Telekoma Srbije i Fajerflaj produkcije, vraća se od 23. juna u 21 sat na male ekrane Superstara. Povratak u Zabran, pa makar i u reprizi, podsetiće nas na neverovatnu priču o Mačjem Smehu, baba Gubi i ostalim junacima popularne TV misterije, čiji nastavak svi priželjkuju. Reč je o drami s primesama trilera, koju kao autor i scenarista potpisuje Đorđe Milosavljević ("Tajkun"). Serija od 10 epizoda snimana je prošle godine u Aranđelovcu i njegovoj okolini, pod rediteljskom palicom Milana Karadžića.

Kalkanski krugovi
foto: Firefly Production

Radnja serije "Kalkanski krugovi" bavi se odnosima između dve važne porodice za selo Dol - Petrovića i Đorđevića. Istorija sukoba dveju familija seže sve do početka 20. veka, ali živopisno selo Dol vešto krije tajnu čuvanu decenijama. Priča nas vodi kroz flešbekove na početak prošlog veka, u trenutak koji će se pokazati kao ključan za razrešenje nekih važnih motiva likova.

Kalkanski krugovi
foto: Firefly Production

Poreklom iz Dola je glavni junak serije Dejan (Vojin Ćetković). Kako bi odvojio ćerku Mionu (Ivana Zečević) od lošeg društva u Beogradu, Dejan odlučuje da pobegnu iz grada i problema s kojima nisu mogli da se izbore. U selu pak otkrivaju i deo porodične istorije koju su njihovi preci želeli da sakriju. Još jedan od važnih likova "Kalkanskih krugova" takođe je i Dejanov stric Velibor, čiji lik će dočarati naš proslavljeni glumac Žarko Laušević.

Kalkanski krugovi
foto: Promo

U seriji "Kalkanski krugovi" ostale uloge igraju: Nataša Ninković, Vesna Čipčić, Nina Janković, Vesna Trivalić, Pavle Mensur, Filip Hajduković, Maja Šipovac, Milutin Mima Karadžić i drugi.

Kurir.rs/: TV Ekran

Bonus video:

02:25

Žarko Laušević iskreno o glumi, otkrio detalje NOVE ULOGE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track