APSOLUTNO JE PRELEPA I POTPUNO PRIRODNA! Skinula se Tamara Dragičević i zaboravila na ŠMINKU: Glumica u nikad savršenijem izdanju!
Foto: Tamara Trajković

NEVEROVATNO

APSOLUTNO JE PRELEPA I POTPUNO PRIRODNA! Skinula se Tamara Dragičević i zaboravila na ŠMINKU: Glumica u nikad savršenijem izdanju!

Pop kultura -

Popularna glumica Tamara Dragičević otputovala je sa suprugom i decom na godišnji odmor, gde uživaju u moru, mirisu leta i opuštajućoj atmosferi. U prilog tome govore i fotografije koje je ona podelila na društvenim mrežama, a na kojima se vidi kako provodi vreme sa najbližima.

I pored neverovatne prirode, zalaska sunca i dečije sreće koje se vide na fotografijama, mnogi su primetili da se Tamara u potpunosti opustila i da joj je samo važno da uživa sa porodicom, te da na njoj nema ničeg neprirodnog.

Tamara Dragičević
foto: Printscreen Instagram

Ona je objavila jednu fotografiju na kojoj je u potpunosti prirodna i nema ni trunke šminke. I svi su saglasni, ona je zaista jedna prirodno lepa žena i šminka joj i ne treba.

Očigledno je da Tamara nema problem s tim da se i u javnosti pojavi u prirodnom izdanju i da joj je najvažnije da uživa u svakom trenutku, a ne da se opterećuje izgledom i doterivanjem.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:19

Jelisaveta Orašanin u tanga kupaćem kao nindža ratnica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track