JEDVA ČEKAM DA VIDIM SVE PRIJATELJE I LJUDE KOJE DUGO NISAM: Dino Jelusić, član legendarnog benda VAJTSNEJK, uoči nastupa na TAŠU!
Foto: Promo

ne propustite

JEDVA ČEKAM DA VIDIM SVE PRIJATELJE I LJUDE KOJE DUGO NISAM: Dino Jelusić, član legendarnog benda VAJTSNEJK, uoči nastupa na TAŠU!

Kultura -

Jedan od najvećih i najpopularnijih bendova na našim prostorima, legendarni Vajtsnejk, nastupiće 27. juna na Stadionu Tašmajdan u okviru svetske ‘’Flesh & Blood’’ turneje.

Vajtsnejk proslavljaju 40 godina uspešne karijere, a Srbija im je uvek bila jedna od omiljenih destinacija i sastavni deo turneje.

Whitesnake
foto: Rojters

- Izuzetno sam počastvovan i zahvalan što četiri dekade, zajedno sa milionima fanova širom sveta, slavimo ljubav, dobru muziku i pozitivnu energiju! Hvala vam što ste zajedno sa nama u ovoj fascinantnoj misiji - naglašava čuveni pevač Dejvid Koverdejl.

Na bini će sa njima naći i jedan od najboljih vokala na prostorima Balkana, Dino Jelusić koji zadnjih meseci uživa svirajući sa svojim najdražim bendom još iz doba kad je bio dete, putuje po svetu i druži se sa svetski poznatim instrumentalistima.

U intervjuu za tportal Dino je izjavio da neće biti treme na nastupu pred domaćom publikom i da se najviše veseli nastupima u Zagrebu i Beogradu.

Dino Jelušić
foto: Printskrin

- Ne hvata me trema nikada. Jedva čekam da vidim sve prijatelje i ljude koje dugo nisam, jako puno će ih doći u Zagreb i u Beograd, četiri dana kasnije, tako da se radujem najviše Zagrebu i Beogradu - izjavio je Jelusić.

U bendu je uz njega i Dejvida Koverdejla još pet članova i velika ekipa koja se nalazi iza scene i sa kojom sve funkcioniše u najboljem mogućem redu.

Whitesnake, Nikola Pejaković Kolja, koncert, Tašmajdan, Taš
foto: Promo

- Super se slažemo, David kaže da nikad nije imao ovako skladnu ekipu u bendu, da je energija nezamjenjiva. Čast mi je biti u bendu s njim i Tomijem Aldrigem, jednim od najvećih bubnjarskih legendi - ističe Dino.

Mladi Dino Jelusić se ekipi pridružio u okviru turneje 2022. godine.

Kurir.rs

Bonus video:

00:46

TRAGIČNA VEST: Umro bubnjar jedong od najvećih rok sastava na svetu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track