SVETSKA ZVEZDA PONOVO U POSETI SRBIJI: Džon Malkovič gostuje u Zaječaru i izvodi svoju hit PREDSTAVU na OVOJ ČUDNOJ LOKACIJI!
Foto: ATA Images

PUN IZNENAĐENJa

SVETSKA ZVEZDA PONOVO U POSETI SRBIJI: Džon Malkovič gostuje u Zaječaru i izvodi svoju hit PREDSTAVU na OVOJ ČUDNOJ LOKACIJI!

Kultura -

Na lokalitetu Feliks Romulijana kod Zaječara 8. avgusta gostovaće čuveni holivudski glumac Džon Malkovič s multimedijalnom predstavom "Paklena komedija - ispovest serijskog ubice", u kojoj nastupa u pratnji Orkestra Bečke akademije i Vroclavskog baroknog orkestra.

Džon Malkovič
foto: Kurir

Predstava govori o Džeku Untervegeru, austrijskom piscu i serijskom ubici, poznatom kao "ubica iz bečkih šuma", koji je 1976. osuđen na zatvorsku kaznu za ubistvo 18-godišnje Margret Šafer, a potom u zatvoru otkrio dar za pisanje i autobiografskim romanom "Čistilište ili izlet u zatvor - izveštaj krivca" doživeo slavu. Ulaznice za ovaj događaj su 1.000 dinara, najavila su organizatori na konferenciji za medije.

Na sam dan ovog velikog kulturnog događaja ulaznice će se prodavati u pozorištu "Zoran Radmilović", a od 18 časova na Feliks Romulijani. - Ovo je prava ideja - da se veliki broj događaja dešava na Feliks Romulijani, i meni je drago da su građani sa oduševljenjem prihvatili sve ovo. Prema najavama, biće više posetilaca nego što smo mi očekivali. Saradnja između Narodnog muzeja, pozorišta i Turističke organizacije daće novi polet u turizmu u Zaječaru - izjavio je Vladimir Đuričić, direktor zaječarskog teatra.

Gamzigrad, Felix Romuliana
foto: Nebojša Mandić

Filmska zvezda bila je pre nekoliko godina gost Festa, a sada dolazi na Zaječarsko kulturno leto na Feliks Romulijani, na kojem će 3. avgusta biti priređen koncert Bore Dugića, 6. avgusta na programu je Festival tanga, 10. avgusta koncert Pavline Radovanović, koja živi u enklavi u Orahovcu na Kosovu, 18. avgusta je koncert Beogradskog džez seksteta, a 21. avgusta koncert Vonder stringa.

Kurir.rs

Bonus video:

00:15

Nataša Ninković proslavila 50. rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track