BAĆO, TI LI SI?! POPULARNI GLUMAC PROMENIO IMIDŽ: Poneo stajling kakav dosad nismo videli, a evo koliko sve na njemu KOŠTA! VIDEO
Foto: Zorana Jevtić

iza kamere

BAĆO, TI LI SI?! POPULARNI GLUMAC PROMENIO IMIDŽ: Poneo stajling kakav dosad nismo videli, a evo koliko sve na njemu KOŠTA! VIDEO

Kultura -

I glumac Miodrag Radonjić počeo je da snima nastavak "Južnog vetra".

U novim epizodama radnja će se bazirati na izgradnji Južnog toka, čiji deo treba da prođe kroz Srbiju, što će postati okosnica još jednog sukoba između Istoka i Zapada.

Serija Južni vetar, Južni Vetar, Titel, Miloš Biković
foto: Nemanja Miščević

U svemu tome, Petar Maraš će voditi bitku za povratak vođstva nad srpskim podzemljem, preduzimajući rizične poteze, uključujući i ucenu vlasti ne bi li pobedio u ratu koji mu je nametnuo njegov nekadašnji vođa Crveni (Aleksandar Berček).

Na iznenađenje mnogih, on sada ima novog partnera Kiflu, kog igra Andrija Kuzmanović. Andrija će izgleda preuzeti Baćino poziciju Maraševe desne ruke. Baća ipak nije ispao iz igre, o čemu svedoče nove fotografiji snimci sa seta.

Glumac se u drugom delu filmu ofarbao u plavo, a i sada je promenio imidž. Fanovima je pokazao novi kostim, i to majicu s Versaće motivima od 500 dinara i patike od 300.

"Mogu da budem impulsivan kao Baća, ali ne na taj način. Mi glumci moramo da crpimo iz sebe sve što će na kraju da se vidi na liku", rekao je Miodrag Radonjić gostujući svojevremeno na Kurir televiziji.

On sebe ne voli da gleda u svojim ostvarenjima:

"Jesam samokritičan, ali sebe nikada ne gledam sam. Ne stidim se od članova porodice, mogu samo da budem nezadovoljan što se nekome sviđa, a nekome ne".

Džoni Dep, Miodrag Radonjić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs

Bonus video:

00:27

Miodrag Radonjić čestitao punoletstvo Kuriru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track