OVO JE SIN POKOJNOG BRANKA CVEJIĆA: Glumac je retko govorio o prodici, a njegova deca postigla su neverovatne uspehe! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

TUGA

OVO JE SIN POKOJNOG BRANKA CVEJIĆA: Glumac je retko govorio o prodici, a njegova deca postigla su neverovatne uspehe! (FOTO)

Kultura -

Popularni glumac Branko Cvejić napustio nas je danas u 75. godini. Branko je bio hitno hospitalizovan nakon što mu je pozlilo tokom probe u pozorištu, a iako je bio stabilno, bio je u veoma teškom stanju, te je nažalost, izgubio bitku.

Legendarni glumac iza sebe ostavio suprugu, sina Žarka i ćerku Bojanu, kao i unuku.

- Oboje su završili muzikologiju i ne bave se baš direktno time, ali su veoma dobri i zanimljivi. Ćerka Bojana završila je fakultet ovde, a doktorirala je u inostranstvu i ostala tamo. Stacionirana je u Briselu, ali živi po celoj Evropi. Voli da putuje i to je, u suštini, lep život kad od toga možeš da se izdržavaš. Sin Žarko završio je sve moguće škole napolju, od Oksforda do Kornela i doktorata u Americi, a onda se vratio ovde i, naravno, odmah naišao na teškoće. Docent je na Fakultetu za medije i komunikacije i prodekan - rekao je Cvejić.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:05

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ PROGOVORIO O SERIJI PEVAČICA Postoji jedna stvar koju svaki glumac želi PRED NJIM JE JEDAN VELIKI IZAZOV!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track