U NASTAVKU JUŽNOG VETRA DELI KADAR S HOLIVUDSKIM ZVEZDAMA: Povratak u velikom stilu Tamare Krcunović u hit SERIJU
Foto: Nemanja Nikolić

lepe vesti

U NASTAVKU JUŽNOG VETRA DELI KADAR S HOLIVUDSKIM ZVEZDAMA: Povratak u velikom stilu Tamare Krcunović u hit SERIJU

Kultura -

Glumica Tamara Krcunović nastavlja svoju ulogu iz prvog dela serije "Južni vetar". U nastavku ona je svoje scene snimala s holivudskim glumcima i Erikom Robertsom i Vilijamom Boldvinom.

Publika je obožava zbog serija "Vojna akademija" i "Urgentni centar", a svom opusu dodala je i lik nezgodne Nikšićanke.

Tamara Krcunović
foto: Nemanja Miščević

- Volim da igram vrlo različite karaktere. Reditelji obično ne rizikuju sa ženskim podelama, a Miloš Avramović me je video u nečemu što nisam igrala do sada. U "Južnom vetru" igram Nikšićanku, ćerku narko-bosa i suprugu mafijaša. Prvi put sam u ulozi Crnogorke iz Nikšića. Zanimljivo mi je bilo da savladam taj akcenat. Nismo želeli da od nje pravimo potčinjenu ženu, već ženu s jakim karakterom koja ima snage da se suprotstavi tom muškom svetu - kaže glumica.

Tamara Krcunović
foto: Nemanja Nikolić

Nakon velikog uspeha ostvarenja "Južni vetar" i "Južni vetar: Ubrzanje", ali i prvog dela istoimene serije, poznati junaci Maraš i Baća, koje igraju Miloš Biković i Miodrag Radonjić, spremni su za nove avanture. Projekat nosi naslov "Na granici" i publiku očekuje 10 novih epizoda o daljem usponu Petra Maraša u svetu kriminala i biznisa, nastaju u produkciji "Arhangel digitala", "Režima", "Film distrikta" i Telekoma Srbija, a pratićemo ih na Superstaru i RTS.

Kurir.rs/ TV ekran

Bonus video:

02:05

PROSLAVA PRVE KLAPE: Počelo snimanje serije Zlatni dani (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track