SLOŽNA BRAĆA SE VRAĆAJU PRED PUBLIKU: Pala zadnja klapa treće sezone serije, a poznat datum TV premijere (FOTO)
Foto: Nemanja Đorđević Netz

kraj

SLOŽNA BRAĆA SE VRAĆAJU PRED PUBLIKU: Pala zadnja klapa treće sezone serije, a poznat datum TV premijere (FOTO)

Kultura -

U utorak, 26. jula, u ranim jutarnjim časovima, ispred kulisa čuvene kafane, negde duboko u skrovitim predelima Lipovačke šume, završeno je snimanje treće sezone humorističke serije "Složna braća".

serija Složna braća
foto: Nemanja Đorđević Netz

Nenad Okanović, glumac i izvršni producent serije, u ime ETM produkcije zahvalio se celokupnoj ekipi koja je omogućila da se nakon dva meseca snimanja uspešno završi.

- Ponosan sam na sve što smo kao tim uradili, hvala vam svima od srca - rekao je Okanović.

Muzičar i izvršni producent Bojan Ivković istakao je da sama činjenica da je preko pet stotina ljudi radilo na seriji, kroz koju je prošlo više od stotinu glumaca i preko dvesta statista, već govori dovoljno.

- Ova godina dala je više od nas samih, izrodila je nešto što ni sami nismo mogli da pretpostavimo da možemo. Izrodila je nove likove, novi pristup i pre svega ovaj divan tim koji je pokazao da je nebo granica - dodao je Ivković.

serija Složna braća
foto: Nemanja Đorđević Netz

Tokom 50 snimajućih dana, glumačka ekipa iz čitavog regiona predvođena Natašom Ninković, Andrijom Kuzmanovićem, Markom Gverom, Radoslavom Milenkovićem, Ljubišom Savanovićem, Milanom Kovačevićem, Amarom Ćorovićem, Majom Čampar, Nikolom Pejakovićem, Petrom Božovićem, Nenadom Okanovićem, Sergejem Trifunovićem, Denisom Murićem, Mišom Obradovićem, Paulinom Manov, Nebojšom Ljubišićem, Miljanom Prljetom, Rifatom Rifatovićem, Nikolom Glišićem, Senadom Milanovićem, Jovanom Balašević i drugima snimana je u Beogradu, Lipovačkoj šumi i studiju u Šimanovcima. Kao gosti pojavile su se i brojne poznate ličnosti poput Tijane Dapčević, Ajs Nigrutina, Zorana Radojkovića Pileta, Ivon Jafali, Mikija Stevića...

serija Složna braća
foto: Nemanja Đorđević Netz

Scenario su pisali Dr Nele Karajlić i Srđan Janković, dok je režirao Milorad Milinković, u produkciji Telekoma Srbije i izvršnoj produkciji "ETM produkcije", imaće 12 epizoda, čije se emitovanje očekuje početkom sledeće godine, na Superstar TV i nekoj od televizija sa nacionalnom frekvencijom.

1 / 9 Foto: ETM Produkcija

Kurirr.rs

Bonus video:

00:28

Zavirite na set snimanja serije Složna braća

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track