01:02

VELIKI USPEH: Urednik i novinar Kurir televizije osvojio prvu nagradu za film Crna tačka Evrope: POGLEDAJTE I OCENITE SAMI

KURIR TV

VELIKI USPEH: Urednik i novinar Kurir televizije osvojio prvu nagradu za film Crna tačka Evrope: POGLEDAJTE I OCENITE SAMI (VIDEO)

Kultura -

U selu Vrmdža kod Sokobanje održan je 6. po redu festival ekološko turističkog dokumentarnog filma. Novinar televizije Kurir Nemanja Stanković osvojio je prvu nagradu u kategoriji najboljeg ekološkog TV filma za reportažu "Crna tačka Evrope" u produkciji Kurir televizije.

1 / 5 Foto: Kurir

Na deponiju u Vinči, o kojoj govori reportaža, se svakog sata donosi šezdeset tona otpada. Na godišnjem nivou to je neverovatnih pola miliona tona. Otpad je vremenom postao toksičan, ugrožava i reku Dunav i počeli su radovi na njenoj sanaciji, a u planu je i da se jedan deo Beograda greje energijom koja bi se dobijala upravo spaljivanjem ovog otpada.

Ispod ostavljamo nagrađenu reportažu našeg novinara Nemanje, pa sami procenite.

12:13

Pobednička reportaža u kategoriji najboljeg ekološkog TV filma Crna tačka Evrope

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

13:45

VELIKI INTERVJU MIRE BANJAC ZA KURIR TV! Legenda srpskog glumišta o karijeri, ravnoteži u životu i šta savetuje mladim kolegama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track