I DALJE SE SVI SEĆAJU 20 GODINA MLAĐEG DEČKA MIRJANE KARANOVIĆ: Ovog kolegu je najviše volela, a VODILI SU LJUBAV i pred publikom!
Foto: Zorana Jevtić

LJUBAVNA PRIČA

I DALJE SE SVI SEĆAJU 20 GODINA MLAĐEG DEČKA MIRJANE KARANOVIĆ: Ovog kolegu je najviše volela, a VODILI SU LJUBAV i pred publikom!

Kultura -

Mirjana Karanović je na glumačkoj sceni nekoliko decenija i gotovo da ne postoji njena uloga koja nije ostavila neizbrisiv trag u srpskoj i jugoslovenskoj kinematografiji.

Iako privatni i ljubavni život isto toliko uspešno skriva od javnosti, malo je poznato da je jedna od njenih najvećih ljubavi glumac Ermin Bravo, koji je od nje mlađi 20 godina. Naime, njih dvoje su u predstavi "Noževi u kokoškama" morali da savladaju fizički vrlo provokativne i naporne scene, i to na zemlji.

Mirjana Karanović
foto: Dragana Udovičić

- Radi se o vođenju ljubavi na pozornici. Na bini je zemlja, mi bez odeće i nemamo nikakvu zaštitu od prljavštine, a sled događaja prouzrokuje naša velika strast. U tako napornoj postavci, za glumicu je neophodno da ima partnera na koga se može osloniti i biti potpuno sigurna da će je pridržati kad treba, a da pritom ne razmišlja o tome da su bez garderobe. Sve je to Ermin izneo tako da nisam imala nikakvih problema, tako je zadobio moje poverenje. On je jedan od najboljih partnera koje sam ikada imala - rekla je svojevremeno Mirjana Karanović.

Ermin Bravo
foto: Printscreen YouTube

Ona je o Erminu, koji je njena bivša ljubav, uvek imala reči hvale.

- Ermin Bravo je nešto najbolje što mi se dogodilo u poslednjih nekoliko godina, on mi je veoma važan u životu - izjavila je ranije Mirjana Karanović za magazin "Gloria".

Ermin Bravo
foto: Printscreen YouTube

Inače, njih dvoje su se upoznali pre nekoliko godina, kada je hrvatski reditelj Damir Zlatar Frej bio pozvan na sarajevski teatarski festival MESS, da režira Haroverov komad "Noževi u kokošima".

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:40

EKSKLUZIVNI INTERVJU SA MIRJANOM KARANOVIĆ: Nikad ne uleće u pozorište 15 minuta pre predstave! Evo šta prvo uradi (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track