KAPIJE BEER FESTA OTVARAJU SE U ČETVRTAK: Program će biti podeljen u dve zone, a publika će prisustvovati i uzbudljivom ZIDU SMRTI
Foto: Zorana Jevtić

ne propustite

KAPIJE BEER FESTA OTVARAJU SE U ČETVRTAK: Program će biti podeljen u dve zone, a publika će prisustvovati i uzbudljivom ZIDU SMRTI

Kultura -

Beogradski festival piva, u novom formatu, otvoriće svoje kapije u četvrtak, 18. avgusta, tačno u 18 časova i tokom četiri dana na Ušću biće organizovan bogat program za sve ljubitelje piva. Ovu godinu obeležiće i jubilarnih 300 godina pivarstva u Srbiji, a tim povodom ogromna pažnja biće poklonjena zanatskim pivarima, te su za potrebe Bir festa naručene posebno dizajnirane kupole.

Beer fest
foto: Promo

Program će biti podeljen u dve zone: muzičku, s koncertima brojnih zvezda, i klaud zonu, s bogatim sadržajem za sve uzraste. Tokom četiri dana na četiri bine nastupaće preko 50 muzičara iz celog regiona, a već prvog dana tu su Bajaga i Instruktori, Tomi Emanuel i Hladno pivo. Drugi i treći dan obeležiće nastupi Masima Savića, Košina, Niplpipla, Senide i grupe Zbogom Brus Li. Ovogodišnji Bir fest zatvoriće srpska evrovizijska predstavnica Konstrakta i grupa Osvajači.

beer fest, belgrade beer fest, love hunters, Djordje David
foto: Promo

Posetioci će ove godine imati prilike da uživaju u prvom moto-skupu. Pored jedinstvenog mesta za susret motociklista, moto-plac na Bir festu predstavljaće i jednu od glavnih atrakcija, te će gosti imati prilike da posete izložbu retkih motora i oldtajmera, da prisustvuju uzbudljivom "zidu smrti" i slušaju rokenrol. Bajkeri će tokom festivala izaći i na ulice prestonice u defileu.

Kapije Bir festa biće otvorene od četvrtka do nedelje od 18 časova. Ulaz na klaud zonu festivala je slobodan, dok će se na koncertni prostor festivala do 19.30 ulaziti besplatno, a od 19.30 uz kupovinu konzumacije za piće u iznosu od 590 dinara, za koju posetioci dobijaju dva vaučera, koja mogu u toku večeri da iskoriste na posebno obeleženim šankovima.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:09

Koncert Bijelog dugmeta Beer fest

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track