PETRA JE NAJZGODNIJA DOKTORKA U REGIONU! Apsolutno je PRELEPA, a svoje atribute ume da ISKORISTI: Cilj je da lakše zaradi novac!
Foto: Instagram

NEVEROVATNO

PETRA JE NAJZGODNIJA DOKTORKA U REGIONU! Apsolutno je PRELEPA, a svoje atribute ume da ISKORISTI: Cilj je da lakše zaradi novac!

Zanimljivosti -

Nedavno su naši i mediji u regionu raspisali o najzgodnijem i najlepšem doktoru na Balkanu - dr Vasiliju Vujoviću iz Beograda, a vrlo brzo nakon toga se na internetu pojavila vest o njegovom konkurentu, hrvatskom leka, Josipu Kovačeviću, koji ima fantastičnu građu i izvajane mišiće, i kog su uporedili sa Apolonom.

Vasilije Vujović, dr Vasilije Vujović, hirurg Vasilije Vujović
foto: Printscreen/Instagram

Sada su se na tapetu našle i dame, a hrvatska doktorka Petra Meštrić jedna od najzgodnijih u svojoj profesiji. Petra je nedavno diplomirala na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Rijeci, ali je za sada doktorksku uniformu rešila da ostavi po strani i ostane posvećenja poslu influensera.

Josip Kovačević
foto: Printscreen Facebook

Ona je jako popularna na društvenim mrežima gde je prati gotovo 40. 000 ljudi, a zanimljivo je da je ranije imala profil od 100.000 pratilaca, koji joj je hakovan.

Tom prilikom javnost je prvi put i čula za Petru, ona je otkrila da je zahvaljujući tom profilu finansirala studentski život, a ostala je upamćena i po zanimljivom, neobičnom oglasu u okviru kog je usamljenim muškarcima za Dan zaljubljenih ponudila šetnju usamljenim muškarcima.

- Školovana sam lekarka, ali ipak radim kao hostesa. Svima nam je cilj da što lakše zaradimo novac, zar ne? Meni je medicina draga, ali trenutno to ne radim jer ne mogu da se posvetim tome 100 odsto. Žao mi je što ne radim u struci, ali znam da ne bih bila 100 odsto glavom tamo, a ne volim stvari raditi na pola… Ako i kad ipak odlučim raditi u struci, uzeću opciju sekundarijat - rad pod nadzorom starijeg doktora u trajanju od šest meseci i za 50 odsto lekarske plate. Tek nakon toga planiram početi sa samostalnim radom. Iako se mnogima ova moja odluka čini jako nezrelom i glupom, verujte mi, zrelija je od većine ljudi, nebitno kog zanimanja, koji svoj posao obavljaju ofrlje i s frustracijom - ispričala je ova mlada dama za "Index.hr".

1 / 5 Foto: Instagram

Petra je istakla da bi u budućnosti volela da se bavi javnim poslom, a istakla je i da odlično zarađuje od Instagrama, pa će probati da zadrži fokus i na tome:

- Ja se držim onoga da je u životu najbitnije biti sretan i ispunjen i da svatko ima slobodu da radi ono što želi, dokle god ne ugrožava slobodu druge osobe. Često dobijam komentare od svojih kolega i drugih članova akademske zajednice u kojima me podržavaju, te mi čestitaju na hrabrosti da živim onako kako se brojni ljudi ne bi usudili. Ja tvrdim da nisam nikome ništa dužna, nikome ne moram podilaziti, ne živim od tuđih mišljenja i baš zato ostvarim sve što zamislim - zaključila je dr Meštrić.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:01

VIRUS ZAPADNOG NILA PODIVLJAO U SRBIJI Doktor za Kurir TV otkrio šta se dešava sa komarcima ZA SVE KRIVE OGROMNE KLIMATSKE PROMENE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track