AKO HOĆETE DA ZNATE DA LI ĆE VAS ŽENA VARATI, POGLEDAJTE JOJ GRUDI: Sa ovom veličinom su NAJNEVERNIJE
Foto: Profimedia

ISRAŽIVANJE

AKO HOĆETE DA ZNATE DA LI ĆE VAS ŽENA VARATI, POGLEDAJTE JOJ GRUDI: Sa ovom veličinom su NAJNEVERNIJE

Žena -

Istraživanje je pokazalo da žene sa velikim grudima manje varaju, a evo šta važi za ostale

Čuli ste verovatno za izreku da "veličina je bitna", a koja se najčešće odnosi na muški polni organ? Brojna istraživanja su pokašala da odgovore na pitanje koja veličina "ponosa" je idealna. A šta ako je veličina bitna i kod žena?

Jedno nedavno istraživanje pokazalo je da su žene sa velikim grudima vernije svom partneru i da nemaju potrebu za nekim drugim.

grudi, dojke
foto: Shutterstock

Istraživači su ispitali 1.000 žena koje su imale afere, kako bi otkrili veličine grudi onih koje bi u najvećoj meri prevarile svog partnera. Studija je otkrila da samo 31% njih ima "veliko poprsje", odnosno veličinu korpe od D do G, te su one kao i sa veličinom F najmanje sklone varanju.

S druge strane, mnogo je veća verovatnoća da su svoje partnere varale žene sa manjim grudima, čija je se korpe između A i C veličine. One sa grudima veličine B bile su najnevernije, čak čineći 35% od 1.000 anketiranih.

Grudi, Male grudi, dekolte
foto: Profimedia

Prema ovom istraživanju, žene sa manjim grudima su sklonije aferama u poređenju sa damama čije poprsje je pozamašno. A zbog čega je to tako, ostaje da se pitamo.

(Kurir.rs/Mondo.rs)

Bonus video:

00:47

ZAVUKLA RUKU U GRUDI I IZVUKLA... Voditelj doživeo pravi ŠOK kad je video šta je Vendi uradila MAKSIMALNA PROVOKACIJA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track