05:46

UVEK DOBIJAM ULOGE KRIMINALACA, A ON IMA PSIHIČKIH PROBLEMA: Popularni glumac progovorio zašto mu uvek daju uloge NEGATIVACA

filmsa umetnost

UVEK GLUMIM NEKOG KRIMINALCA, A ON IMA PSIHIČKIH PROBLEMA: Popularni glumac progovorio zašto mu uvek daju uloge NEGATIVACA

Kultura -

Večeras je poslednje veče 28. Sarajevo film festivala i očekuje se da zvanice još jednom zablistaju na crvenom tepihu. Naša ekipa prati festival, a Ljubomir Radanov je uoči poslednje večeri imao priliku da razgovara sa glumcem Feđom Štukanom.

Feđa Štukan
foto: Kurir televizija

Kako Feđa Štukan uporeduje srpsku i bosansku kinematografiju, slušamo u narednim minutima, ali je i progovorio o novoj krimi seriji i svojoj ulozi inspektora.

1 / 7 Foto: Kurir televizija

- "Kotlina" je prva bosanska serija snimljena sa ozbiljnim budžetom, podrškom BH Telekoma i u krimi-žanru - počinje priču za Kurir Feđa, koji igra usamljenog policijskog inspektora.

Zaplet priče počinje nakon što se pronađe telo u Zemaljskom muzeju i otkrije da je ukradena Sarajevska Hagada, jevrejska obredna knjiga.

Feđa Štukan
foto: Kurir televizija

- Knjiga je sama po sebi misterija. Na scenariju su radila četiri autora i to im je bila inspiracija. Priča je bila vrlo komplikovana i za mene kad sam je čitao. Na milion strana dešavaju se zakulisne igre i mistične stvari. Morao sam jedno tri puta da pročitam kako bih sve povezao - objašnjava Štukan i nastavlja:

- Da sam dobar, dobar - možda i ne, ali moj inspektor nije klasičan inspektor, pun je nekih psihičkih problema. Ima puno duševnih smetnji, da tako kažem. Tako da nije klasični Džejms Bond inspektor - rekao je Štukan o svojoj novoj ulozi i dodao:

- Ali, da. Uvek mi daju uloge kriminalaca, siledžija, narkomana, dilera, valjda zbog face, ne znam šta je. Nisam takva osoba, ali takve su mi crte lica - zaključio je feđa Štukan.

Više pogledajte u VIDEU ISPOD:

05:46

UVEK DOBIJAM ULOGE KRIMINALACA, A ON IMA PSIHIČKIH PROBLEMA: Popularni glumac progovorio zašto mu uvek daju uloge NEGATIVACA

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

05:25

ŠOK IZDANJE SAŠE JOKSIMOVIĆA NA KURIR TV! Glumac drastično promenio izgled, pa priznao: LJUDI SU SE KRSTILI KAD SU ME VIDELI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track