06:57

ZLO I SMEĆE! Maca se iznervirao kao nikada pre, pa osuo paljbu: ZA OVO NEKO MORA KRIVIČNO DA ODGOVARA, napravili su otpad!

haos uživo

ZLO I SMEĆE! Maca se iznervirao kao nikada pre, pa osuo paljbu: ZA OVO NEKO MORA KRIVIČNO DA ODGOVARA! (VIDEO)

Kultura -

Današnji gost Pulsa Srbije i Kurir televizije je poznat kao šoumen, osoba uvek spremna za šalu, ali i oštrog jezika kada zatreba - Dragan Marinković Maca. Uvek iskreno govori o svemu u javnosti, njegovi autorski projekti su slika naše svakodnevica i međuljudskih odnosa...

Dragan MArinković MAca
foto: Kurir Televizija

A koje to nove projekte priprema i ko je osoba koja njega može da najlakše nasmeje, odgovorio je upravo glumac Dragan Marinković Maca.

- U principu radi se. Ne znam da li mogu dda pričam o novim projektima. Ima dosta stvari koje se radi - rekao je Maca o novim projektima, ne otkrivajući mnogo i dodao šta misli o nekim novim filskim i serisjkim ostvarenjema:

Dragan MArinković MAca
foto: Kurir Televizija

- Para ima za projekte, ali koliko je para strovaljeno u filmsku produkciju, bez obzira da li su filmovi ili serije, treba neko da odgovara krivično za ova smeća koja je napravio od istih, upravo zato što se slabo radilo na ovim prostorima i sad kad ima para i kad imaš priliku ti uradiš to. Takvog smeća ima, takvog zla, i otpada - zaključio je glumac Dragan Marinković Maca.

Pogledajte više u VIDEU ISPOD:

06:57

ZLO I SMEĆE! Maca se iznervirao kao nikada pre, pa osuo paljbu: ZA OVO NEKO MORA KRIVIČNO DA ODGOVARA, napravili su otpad!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:07

Dragan Marinković Maca o Prvom aprilu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track