MAJKA BANETA TRIFUNOVIĆA OTKRILA ŠTA OČEKUJE OD SNAJKE! Slobodanka progovorila o porodici i deci: Ovo želi od žene svog SINA!
Foto: Printscreen/Instagram, Aleksandar Jovanović Cile

NEVEROVATNO

MAJKA BANETA TRIFUNOVIĆA OTKRILA ŠTA OČEKUJE OD SNAJKE! Slobodanka progovorila o porodici i deci: Ovo želi od žene svog SINA!

Kultura -

Slobodanka Boba Trifunović majka je dva veoma uspešna glumca, Branislava i Sergeja Trifunovića, koji su svoj talenat nasledili koliko od oca, Tomislava, koji je takođe glumac, tooliko i od nje, koja je svoju karijeru ostavila po strani zbog porodice.

Slobodanka Boba Trifunović
foto: Aleksandar Jovanović

- Bila sam najbolja glumica u školi, dobijala sam nagrade za recitovanja i pisala pesme. Ne žalim što nisam otišla u glumice, a tek bi onda bila luda kuća Trifunovića - govorila je ranije kroz osmeh Boba za Kurir.

Slobodanka Trifunović piše knjige i verna je suprugu Tomislavu, s kojim je u braku gotovo pola veka..

- Patrijarhalno sam vaspitana i rođena u Mostaru, što vam sve govori. Nije lako živeti sa trojicom glumaca. Treba umeti izaći na kraj s njima - iskrena je Slobodanka.

Slobodanka Boba Trifunović
foto: Dragana Udovičić

Da su braća Trifunović potpuno različitih karaktera, njihova majka primetila je još od vrtića.

- Sergej je povukao na mene po liku i temperamentu, dok je Bane slika i prilika svog oca. Mirniji je. Glumački su obojica sjajni, što je neprimereno da pričam kao majka. Kokan Mladenović ih je ipak spojio da igraju zajedno. Sergej baš pažljivo bira uloge u pozorištu i mora da mu se dopadne tekst, reditelj i ekipa. Gledala sam ga sa Vojom Brajovićem u „Vozu“. Plakala sam na kraju predstave - priznaje Boba.

Bane Trifunović
foto: Printscreen/Instagram

Bane se juče oženio svojom koleginicom Tihanom Lazović, koja je na svoje prezime dodala njegovo, a Slobodanka je još ranije govorila o tome šta očekuje od snajke.

- Ne mora buduća žena mojih sinova da bude glumica, već samo dobar čovek. Neka je samo vredna i radna. Volela bih da imam što više unučića - govorila je ranije majka slavnim dramskih umetnika.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:30

PRIČALO SE DA JOJ JE BRAK PUKAO ZBOG S*KSA SA KOLEGOM NA VEŠ-MAŠINI: Glumica konačno progovorila o frajerima NIŠTA NIJE KRILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track