VESNA PEĆANAC DOBILA NAGRADU ZA ŽIVOTNO DELO: Glumica održala emotivni govor u CRNOJ GORI, a svi prisutni bili na IVICI SUZA!
Foto: Vuk Ilić

Herceg Novi

VESNA PEĆANAC DOBILA NAGRADU ZA ŽIVOTNO DELO: Glumica održala emotivni govor u CRNOJ GORI, a svi prisutni bili na IVICI SUZA!

Kultura -

Najveća smotra u čast filma u Crnoj Gori, jubilarni 35. Filmski festival Herceg Novi svečano je otvoren pre dva dana na Kanli-kuli, obraćanjem glumice Vesne Pećanac, dobitnice festivalske nagrade za životno delo.

- Moja radost, radost srca moga je neizmerna. Moja osobita čast, moja dika i moj ponos, i sva ljubav srca moga je sa vama. Rekla sam - dolazim, moram, i eto me, došla sam - kazala je glumica.

Želimir Žilnik
foto: Vuk Ilić

Na otvaranju su uručene još dve nagrade za životno delo - reditelju Želimiru Žilniku i direktoru fotografije Bojanu Bazeliju. U takmičarskom programu prikazan je prvo novi film Pjera Žalice "Praznik rada", kojem je ovo prvi susret s publikom nakon svetske premijere, a potom i ostvarenje Sonje Tarokić "Zbornica". L

Kurir.rs

Bonus video:

03:30

PRIČALO SE DA JOJ JE BRAK PUKAO ZBOG S*KSA SA KOLEGOM NA VEŠ-MAŠINI: Glumica konačno progovorila o frajerima NIŠTA NIJE KRILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track