01:07

Željko Mitrović na ćerkinoj premijeri filma u Nišu

divno

NEĆETE VEROVATI ČIJU HALJINU JE NOSILA SANDRA MITROVIĆ NA PREMIJERI U NIŠU: Evo ko je sve došao da je podrži (FOTO)

Kultura -

Na prepunoj niškoj tvrđavi, veceras je održana svetska premijera filma “Komedija na tri sprata”, mlade rediteljke Sandre Mitrović.

Crvenim tepihom prošli su glavni glumci: Slobodan Boda Ninković, Vesna Trivalić, Dragan Gagi Jovanović, Miodrag Mičko Radonjić i Pavle Mensur.

film, komedija, Na tri sprata, Filmski susreti u Nišu
foto: Promo

- Ja sam u sceniju osetila povezanost, toplinu, nešto romantično poetično. Zapravo Gagi, Pavle i ja smo četvoročlana porodica. Videćete, četvrti član je pas. Imala sam osećaj kao da me vremeplov vratio u neka davna vremena mog života. Sa Sandrom je saradnja bila fantastična, ona je pre svega jedna tiha, maštovita i mudra rediteljka. Znala je šta želi i nekako smo uživali. Bilo je to uzbudljivo putovanje - rekla je Vesna Trivalić.

film, komedija, Na tri sprata, Filmski susreti u Nišu
foto: Promo

- Najlepše od svega ovoga je ta atmosfera i energija koju smo imali na snimanju. Ništa nam nije bilo teško. Nisam puno radio u poslednje vreme, ali kada sam pročitao scenario pomislio sam da je to nešto što treba da podržim i da treba da učestvujem u tome, zato što je neobično u današnja vremena da se snimaju ovakvi filmovi. Ovaj film bih gledao i večeras drugi put, samo da nema ove utakmice - rekao je šaljivo Gagi Jovanović na pres konferenciji pred početak filma.

film, komedija, Na tri sprata, Filmski susreti u Nišu
foto: Promo

Premijeri je prisustvovao i Sandrin otac Željko Mitrović, kao majka Sonja Mitrović - Hani i brat Aleksandar Mitrović, koji su dosli da joj pruže podršku.

Specijalno za ovu priliku, mlada rediteljka odlučila se da joj sreću donesu nakit i garderoba koji su pripadali njenim bakama.

premijera
foto: Promo

"KOMEDIJA NA TRI SPRATA" prati komične i često sulude avanture stanara jedne naizgled sasvim obične stambene zgrade. Galerija likova - otuđenih i samoživih, ali i luckastih i dobrodušnih, biva suprostavljena usamljenoj zgradi u kojoj žive, a koja kao i zajednica koju su zapustili, počinje ubrzano da propada.

1 / 12 Foto: Promo

Velika beogradska premijera planirana je za sredinu oktobra.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:30

PRIČALO SE DA JOJ JE BRAK PUKAO ZBOG S*KSA SA KOLEGOM NA VEŠ-MAŠINI: Glumica konačno progovorila o frajerima NIŠTA NIJE KRILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track