ROKER I BUBNJAR EKV PROSLAVIO JE 60. ROĐENDAN: Žena mu je bila nekada VELIKA ZVEZDA, a evo kako DANAS izgledaju njihove ĆERKE
Foto: Beta Amir Hamzagic

ponosni otac

ROKER I BUBNJAR EKV PROSLAVIO JE 60. ROĐENDAN: Žena mu je bila nekada VELIKA ZVEZDA, a evo kako DANAS izgledaju njihove ĆERKE

Kultura -

Bivši bubnjar Ekatarine Velike i učesnik "Farme" Ivan Fece Firči poslednjih godina vodi miran život u Novom Sadu, a provodio se sinoć na Tašmajdanu u Beogradu i uživao na koncertu Ju grupe zajedno s ćerkama Mijom i Lunom. Muzičar je baš iste noći proslavio i svoj 60. rođendan, pa su mnogi iskoristili priliku da i njemu čestitaju veliki jubilej.

Koncert, YU Grupa, Ivan Fece Firči
foto: Damir Dervišagić

Bivši partner Marine Perazić danas ima normalan odnos s pevačicom i sada, kao i svi roditelji, čekaju da jednog dana dobiju unuke. Nakon više decenija života u Americi, Firčiju je sada baza Srpska Atina, gde radi s mladim umetnicima i organizuje razne programe iz kulture. Marinu sreće uglavnom tokom Egzita, a provodi više vremena sa svojim mezimicama.

Marina Perazić
foto: Damir Dervišagić

- Ne poznajem nikoga ko nije imao loših momenata u svom ljubavnom odnosu. Čudno je da nas svi pitaju koliko smo bili venčani, a mi zapravo nikada nismo ni bili u braku jer to i ne volim. Osamdesete su bile godine najboljeg zezanja, a pošto smo dosta putovali, jedva smo se sretali. Poslovi su nas spajali uglavnom u hotelima, festivalima i na koncertima, a u Njujork je došla godinu dana nakon mene - govorio je ranije za medije Firči.

Kurir.rs

Bonus video:

01:45

YU GRUPA PRVO IMALA DRUGO IME Način na koji su dobili novo ime je FENOMENALAN Zanimljivosti o rok bendu koje koje nismo znali!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track