02:43

MAJSTOR KOMEDIJE I IMPROVIZACIJE! Glumice se prisetile anegdote sa Đuzom Stoiljkovićem U TRENUTKU NA SCENI NAPRAVIO HAOS!

kurir televizija

MAJSTOR KOMEDIJE I IMPROVIZACIJE! Glumice se prisetile anegdote sa Đuzom Stoiljkovićem U TRENUTKU NA SCENI NAPRAVIO HAOS!

Kultura -

Glumica Gorica Popović gostovala je u emsiji "Pusti brigu" na Kurir televiziji kod voditeljke i glumice Suzane Petričević.

Uz dobru zabavu, muziku i finu atmosferu dve glumice prisetile su se svojih studnetskih dana, ali i kolega koje više nema.

Tako je Gorica Popović evocirala uspomene na sve velikane sa kojima je igrala, a kako kaže, imala je sreće da u "Ateljeu 212" ostane četiri decenije.

- Četrdeset godina sam ostala u Ateljeu 212 - kaže Gorica Popović.

Gorica Popović, Vanja Bulić
foto: Kurir televizija

Suzana Petričević se prisetila kada Vlastimir Đuza Stojiljković nije želeo da izgovori bezobraznu reč tokom predstave.

- Trebalo je da pita, je l' si ti nju već... I on nije hteo, Mijaču je rekao ne, a to nije bilo lako. I na premijeri je umesto te reči pitao, "je l' si ti nju već... kontaktirao". I svi su razumeli o čemu se radi - rekla je Petričević.

Gorica Popović ispričala je još jednu anegdotu sa čuvenim gluimcem.

- On nije hteo da se vozi avionom, pa su sve do Sankt Petersburga putovali kolima - prisetila se Gorica, koja je dodala da je imala sreću da igra sa mnogim glumačkim velikanima.

Gorica Popović, Vanja Bulić
foto: Kurir televizija

- I Zoran Radmilović, Taško Načić, Đuza... svi ti divni ljudi, kojih nažalost nema - rekla je Gorica Popović.

Glumicama se pridružio i novinar Vanja Bulić, koji je otkrio da njeova žena spremi komplet meze kada radi intervjue u kući.

- Najviše volim kad radim sa tobom intervjue zbog Slađinih projica - otkrila je Suzana Petričević.

Gorica Popović, Vanja Bulić
foto: Kurir televizija

Vanja je otkrio da intervijuisani dobiju pun tretman kada dođu kod njega.

- Tu je sve, meze, pun tretman - istakao je Bulić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track