NEDELJNI HOROSKOP OD 26. SEPTEMBRA DO 2. OKTOBRA: Neke očekuje nova LJUBAV, druge novi POSAO, a ovi znaci će biti NAJSREĆNIJI!
Foto: Printscreen/Youtube/Netfliks

ASTRO PROGNOZA

NEDELJNI HOROSKOP OD 26. SEPTEMBRA DO 2. OKTOBRA: Neke očekuje nova LJUBAV, druge novi POSAO, a ovi znaci će biti NAJSREĆNIJI!

Zanimljivosti -

Najsrećniji znaci horoskopa u nedelji od 26. septembra do 2. oktobra biće Bik, Jarac i Devica.

Džozef Kvin
foto: Printscreen/Youtube/Netfliks

OVAN

LJUBAV: Vaš privatni život ovih dana vrtiće se oko kretanja ili posetilaca koji vam dolaze u posetu. Kao da ćete zaboraviti da može biti dvoje. Potpuno ćete se predati svojim gostima ili kupcima. Vaša voljena osoba bi to mogla da zameri.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, sve više ćete želeti da idete na odmor. Oni koji to još ne mogu, verovatno će morati da se upuste u neke zaostatke za koje su mislili da su odavno završeni. To će ih malo iznervirati. Neka izdrže.

SAVET: Strpljen, spasen. U svakom slučaju.

horoskop, bik, ovan
foto: Profimedia

BIK

LJUBAV: Biće vam sve jasnije da volite i da ste voljeni. Jedino se pitate koliko će to trajati. Ovo pitanje je sada suvišno, a vaše brige samo opterećuju harmoniju koju možete da živite. Na vama je da li ćete se okrenuti svetlosti ili tami.

KARIJERA: Sve važnije stvari se dešavaju na radnom mestu, a poslovi dobijaju na težini. To je nešto što biste jednostavno obožavali, pa ćete se bez oklevanja i bez oklevanja predati poslu. Jasno je da ćete pregoreti, a ni rezultati neće izostati.

SAVET: Biće nemirnih snova.

bik
foto: Profimedia

BLIZANCI

LJUBAV: Neki će otići na kraći put ili ekskurziju sa voljenom osobom i to bi moglo da im ostane u nezaboravnom sećanju. Drugi će dočekati rođake koji će ih povezati sa osobom za koju će biti istinski zainteresovani. Svi će biti među ljudima.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, biće sve jasnije da imate veštine i stručnost koje su sada tražene. Mnogi će pokazati na vas i reći da ste vi osoba koju treba zaposliti. Ali taj angažman neće proći glatko jer će morati da se prođu još neki testovi.

SAVET: Budite strpljivi.

blizanci
foto: Profimedia

RAK

LJUBAV: Nalazite se u fazi veoma bogatog društvenog života, ali će vaši novi privatni odnosi biti uglavnom površnog karaktera. Međutim, to ne znači da se kasnije neće razviti nešto dublje. Zato budite otvoreni. Vezani će povećati udaljenost.

KARIJERA: Želeli biste da pokažete šta znate, ali osećate da još nije vreme za to. Upravu si. Neke stvari će ispasti bolje ako sačekate još malo. Zato ih za sada ostavite skrivene, čak i ako patite od male frustracije.

SAVET: Dolaze još bolja vremena.

rak
foto: Profimedia

LAV

LJUBAV: U prvoj polovini nedelje još ćete morati da pretrpite neke frustracije, a onda od sredine nedelje počinje povoljniji period kada ćete lakše da se nosite sa svim izazovima. Zato se uzdržite i s vremena na vreme progledajte kroz prste svom partneru.

KARIJERA: Generalno ćete se dobro snalaziti na poslu. Štaviše, ojačaćete svoje kontakte i više se angažovati sa svojim kolegama. Neki će otvoriti vrata novim ljudima na poslu ili će sami biti pozvani negde da rade. Izazovi će biti zabavni i društveni.

SAVET: Budite ono što jeste.

horoskop, lav
foto: Profimedia

DEVICA

LJUBAV: Ako se nekome udvarate, budite diskretniji. Ako ste u vezi, prećutkujte partnerovu kritiku. Drugi deo nedelje donosi bolje ljubavne prilike, ali još ne takve da bi se mogle razmetati. Idite korak po korak i budite strpljivi.

KARIJERA: Efikasnost kojom ćete se ponašati na radnom mestu biće fascinantna. Ovo je posledica činjenice da tačno znate šta želite, tako da nema gubljenja vremena na nepotrebna razmišljanja. Međutim, ponekad radite i sa drugima.

SAVET: Dva para očiju vide više od jednog.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

VAGA

LJUBAV: Bićete srećni što vas drugi razumeju. Ovo će povećati poverenje u odnosima, kao i vaša očekivanja od voljene osobe. Oni koji još uvek traže srodnu dušu lako će ih sresti u svakodnevnom životu na sasvim običnim mestima. Sastanci su ovde.

KARIJERA: Nova energija koju intenzivno osećate podstaći će vas da se upustite u nove poslovne poduhvate. Bićete spretni, konstruktivni, otvoreni, žedni izazova. Lako ćete se povezati sa drugima, posebno onima koji rade na istom mestu kao i vi.

SAVET: Razmislite o svojim željama.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ako još uvek tražite srodnu dušu, obratite pažnju na ljude iz vašeg radnog okruženja. Neko vas verovatno jako voli i jedva čeka da primetite. Ako ste u vezi, vaša veza će biti stabilna, a obe strane zadovoljne i mirne.

KARIJERA: Neki će se okrenuti borbenom stilu. Drugi će nastojati da pomognu što je više moguće onima koji uče ili tek počinju u poslu. Treći će tražiti mogućnost rada negde daleko, po mogućnosti na drugom kontinentu. Biće i onih koji će istraživati duhovno.

SAVET: Budite ono što jeste i sledite svoj put.

skorpija, horoskop
foto: Profimedia

STRELAC

LJUBAV: Većinu narednih dana imaćete dobar vetar u leđa kada je ljubav u pitanju. Mnoga vrata će vam se otvoriti lakše nego inače, bićete pozvani na zanimljiva druženja i još zanimljivija mesta. Ako ste sami, prihvatite pozive i krećite se među ljudima.

KARIJERA: Neki će započeti male poslove i uzeti nekoliko slobodnih dana da ih obave. Pokazaće se da je to pun pogodak. Oni koji ostanu na poslu moraće da urade neke zaostatke ili sitne inventare koji su čekali. Ništa posebno.

SAVET: Organizujte boravak u prirodi.

Strelac
foto: Profimedia

JARAC

LJUBAV: Zajedno ćete uživati u miru i tišini poznatih mesta. Nećete dozvoliti da vas vide na društvenim okupljanjima, već radije boravite u prirodi ili kod kuće. Oni koji još traže srodnu dušu takođe neće mnogo izlaziti, pa će najverovatnije ostati sami.

KARIJERA: Čini se da nećete moći mnogo da utičete na stvari. Uglavnom ćete biti u pravu. U ovom trenutku ćete morati da se prilagodite, ali to ne znači da kasnije nećete moći svesno da promenite stvari. Da biste bili spremni za to, nemojte biti nervozni.

SAVET: Verujte u bolje sutra.

jarac, horoskop
foto: Profimedia

VODOLIJA

LJUBAV: Oni koji ne očekuju ništa spektakularno biće zadovoljni. Oni koji maštaju o romantičnim atrakcijama osećaće se pomalo frustrirano. Moguće je povlačenje iz društvenog života. Oženjeni ljudi će radije ostati kod kuće gde mogu mirno da uživaju.

KARIJERA: Vaš poslovni interes je više fokusiran na skrivene teme ili oblasti u kojima niste izloženi. Možda je ovo malo čudno, ali biste mogli imati uspeha upravo u pomenutom. Zato odbacite svoje predrasude i, ako treba, publiku.

SAVET: Ne preterujte sa konzumacijom.

vodolija, horoskop
foto: Profimedia

RIBE

LJUBAV: Većina narednih dana doneće mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretnu potragu za srodnom dušom. Nećete se mnogo isticati, ali to ne znači da ne žudite za ljubavlju. Naprotiv, povremeno će vas mučiti jake čežnje. Drži se.

KARIJERA: Možda ste umorni od rada iz senke i zapravo jedva čekate da dođete u prvi plan. Ovih dana će se jedna vrata polako otvarati, ali da bi zablistala u svom punom sjaju, moraćete još malo da sačekate. Zato uzmite vremena.

ribe, horoskop
foto: Profimedia

SAVET: Kada idete postepeno, rezultati su čvršći.

(Kurir.rs/Ehoroskop)

Bonus video:

00:42

O MOM ĐOKI PRIČU NE ZNA SVAKO! Vanserijski talentovana glumica Gorica Popović priredila šou o kom će se pričati!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track