BOJAN PERIĆ SPREMAN ZA POPIS: Otkrio odgovore na neka pitanja, koji će vas ODUŠEVITI! Nije želeo da postane GLUMAC (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

hit

BOJAN PERIĆ SPREMAN ZA POPIS: Otkrio odgovore na neka pitanja, koji će vas ODUŠEVITI! Nije želeo da postane GLUMAC (FOTO)

Kultura -

U Srbiji je počeo popis stanovništva, domaćinstava i stanova. Na teren je izašlo oko 15.000 popisivača, a glumac Bojan Perić je zbog opisa svog profila na Instagramu postao predmet simpatične šale na društvenim mrežama.

Bojan Perić
foto: Zorana Jevtić

Perić je slavu stekao ulogom u seriji "Vojna akademija". Više od 11 godina on je s roditeljima živeo u Solunu, gde je završio i srednju školu. Glumu je studirao u klasi s Hanom Selimović, ali nikad nije završio. Bojan ne krije da je veliki navijač Partizana, ali je otkrio i da nije želeo da postane nego lekar.

Bojan Perić
foto: Marina Lopičić

"Beograđanin po nacionalnosti, Partizanovac po veroispovesti. Glumac u srcu, veseljak u kafani. Sanjao indeks Medicinskog faksa, dosanjaće mesto ambasadora", stoji u opisu profila Bojana Perića, što je duhovite korisnike društvenih mreža navelo da naprave šalu uz komentar da je glumac spreman za popis.

Bojan Perić
foto: Printscreen

Popis stanovništva, domaćinstava i stanova sprovodi Republički zavod za statistiku (RZS) do 31. oktobra, a finansiraju ga EU i Vlada Srbije.

Kurir.rs

Bonus video:

01:08

KULTURA JE KLJUČ JEDNOG NARODA! Nele Karajlić: Narod se ne prepoznaje po BDP, nego po pesmama (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track