Najnovije vesti

POZNATI SRPSKI GLUMAC POZAJMIO SVOJ GLAS PSU HENKU: Za mališane u bisokope stiže nova neverovatna animirana avantura ŠAPE GNEVA
Foto: Promo

zabava za mališane

POZNATI SRPSKI GLUMAC POZAJMIO SVOJ GLAS PSU HENKU: Za mališane u bisokope stiže nova neverovatna animirana avantura ŠAPE GNEVA

Kultura

U domaće bioskope ove nedelje stiže zabavna animirana avantura "Šape gneva - legenda o Henku", najavljuju iz "Taramaunta".

Na radost najmlađe publike, film je sinhronizovan na srpski jezik, a glasove glavnim likovima pozajmili su Stevan Piale (pas Henk), Aleksandar Gligorić, Darija Vračević, Marko Marković, Dragan Vujić Vujke, Milan Antonić, Branislav Platiša, Ognjen Drenjanin, Nikola Nemešević, Bojan Hlišć i Dušica Novaković, koja je bila zadužena i za režiju sinhronizacije.

Stevan Piale
foto: Kurir televizija

Henk, ljupki pas koji mašta o tome da postane samuraj, kreće na putovanje, u potragu za svojom sudbinom. Na njegovu nesreću, ono što će pronaći je čudan i negostoljubiv grad Kakamučo, u kome on bolno štrči, jer je on pas, a svi ostali su… mačke!

A kao što svi znamo mačke stvarno ne vole pse. Očajnički želeći da se dodvori sugrađanima, Henk nesvesno postaje deo plana podlog, narcisoidnog Ika Čua, koji želi da uništi sve stanovnike Kakamučoa. Ali jedna mala prepreka nalazi se na putu Ikinoj vladavini svetom (ok, vladavini u Kakamučou), a njegov zli plan je daprevari Henka da mu pomogne, i zauvek protera stanovnike.

crtani film Šape gneva
foto: Promo

Ali tada se pojavljuju Džimbo, nekada moćni samuraj i Emiko, žestoko mače koje deli Henkove snove. Zajedno, ovaj čudni trio kreće na putovanje koje će im pomoći da prevaziđu predrasude i nauče pravo značenje prijateljstva.

(Kurir.rs)

Bonus video:

Šestogodišnjaci pričaju kao dvogodišnjaci zbog crtaća
02:32

Šestogodišnjaci pričaju kao dvogodišnjaci zbog crtaća

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja