PREMINULA ZVEZDA SERIJE BONANCA, SVI SMO JE VOLELI: Malo ko zna da je ona majka OVOG slavnog glumca!
Foto: Tviter Printskrin

U 96. GODINI

PREMINULA ZVEZDA SERIJE BONANCA, SVI SMO JE VOLELI: Malo ko zna da je ona majka OVOG slavnog glumca!

Kultura -

Glumica Ajlin Rajan, majka Šona Pena, umrla je u 94 godini, a njena filmska i televizijska karijera trajala je više od 50 godina. Imala je 94 godine.

Rajanova je umrla u svom domu u nedelju, samo sedam dana pre svog 95. rođendana.

Šon Pen
foto: Shutterstock

Najstariji od tri njena sina, Majkl Pen, a potom i Šon, potvrdili su smrt svoje majke na društvenim mrežama u ponedeljak; on je tvitovao pored fotografije glumice „Izgubili smo mamu juče".

Ajlin je počela da se bavi televizijom sredinom 1950-ih, bila je jedna od zvezda i ovde gledanih serija Zona sumraka, Bonanca, Metlok i mnogih drugih. toga. Rodila je kompozitora i tekstopisca Majkla (64), glumce Šona Pena i Krisa Pena koji je umro 2006. u 40. godini.

Pored njenog najmlađeg sina Krisa, pre toga preminuo joj je suprug, takođe glumac i režiser Leo Pen 1998. u 77. godini, a s kojim je počela da živi posle samo sedam dana poznanstva.

Šon Pen, Ajlin Rajan
foto: Shutterstock

Njena poslednja uloga bila je u filmu "Pravila se ne primenjuju" iz 2016. godine, u kojem se pojavila zajedno sa zvezdanom glumačkom postavom, uključujući Vorena Bitija, Lili Kolins, Anet Bening, Metjua Broderika i Aldena Erenrajha od kojih je poslednji igrao njenog unuka.

Tokom svoje karijere, Rajan se pojavila u brojnim projektima koje je režirao i u kojima je igrao Šon (62), uključujući Indijski trkač (1991), Ja sam Sam (2001) i Svi kraljevi ljudi (2006). Takođe je glumila u filmu Presuda u Berlinu iz 1988. u režiji supruga Lea.

Kurir.rs/ People

Bonus video:

00:12

Komemoracija Gorice Nešović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track