VELIKI POVRATAK GLUMICE KOJU SRBIJA OBOŽAVA: Svi je znamo kao Danicu iz kultnog filma LAJANJE NA ZVEZDE, a evo kako SADA izgleda
Foto: Printscreen

ispričala i čime se bavi

VELIKI POVRATAK GLUMICE KOJU SRBIJA OBOŽAVA: Svi je znamo kao Danicu iz kultnog filma LAJANJE NA ZVEZDE, a evo kako SADA izgleda

Kultura -

Glumicu Natašu Tapušković (devojačko prezime Šolak) publika je zavolela kao Danicu u kultnom filmu "Lajanje na zvezde". Posle duže pauze vraća se na domaći film kao novinarka Marija u novom ostvarenju "Komedija na tri sprata" rediteljke Sandre Mitrović.

Nataša Tapušković, Nataša Šolak
foto: Aleksandar @girafonstudio / Marko Obradović Edge

Ona brine o nepokretnom ocu, ali i dvoje dece, tinejdžerki i sinu koji sanja da postane šampion u plivanju. U maloj zgradi od tri sprata Marija s porodicom živi u suterenu, koji je pun ljubavi.

- Scenario je bio vrlo zanimljiv i duhovit. Prvi put sam film gledala i ja s publikom. Film je komedija, ali opet govori o tome koliko su komšije neophodne jedni drugima. Oni su nam najbliži. Empatija i saosećanje nam pomažu da život ima smisla, a posebno u teškim situacijama - kaže glumica za Kurir.

Nataša Tapušković, Nataša Šolak
foto: Damir Dervišagić

"Komedija na tri sprata" prati komične i često sulude avanture stanara jedne naizgled sasvim obične stambene zgrade. Da li su nam komšije i dalje najveći prijatelji i bliži od najbližih rođaka? Krije li se prava ljubav tu, iza ćoška? Možemo li pobeći od problema? Ovo su samo neka od pitanja na koja gledalac može da dobije odgovor nakon ovog ostvarenja.

U stilu pravih holivudskih filmova, debitantkinja Sandra Mitrović, koja je dugo živela u Americi, znala je da je za dobar film, pre svega, neophodna vrhunska glumačka podela, zatim dobro odabrana ekipa - od snimatelja, preko direktora fotografije, do scenografa. Na kraju se odvažila da potopi i celu scenografiju, ali i da prvi put u domaćem filmu prikaže poplavu.

Nataša Tapušković, Nataša Šolak
foto: Damir Dervišagić

- Film na pravi način oslikava naše podneblje i vrlo se intimno bavi nama. Živim u sličnoj zgradi i imam sjajne komšije - zaključila je glumica.

Crvenim tepihom MTS dvorane na premijeri u Beogradu prošli su glavni glumci Slobodan Boda Ninković, Jelisaveta Seka Sablić, Vesna Trivalić, Dragan Gagi Jovanović, Miodrag Radonjić i Pavle Mensur.

Sandra Mitrović
foto: Promo

Pored Sandre Mitrović, koja je rediteljka i scenaristkinja, autorsku ekipu, između ostalih, čine i producent i pomoćnik reditelja Ivan Grbin, koscenarista Noe Dodson, direktor fotografije Dušan Ivanović.

Iza ove komedije drame stoje producentske kuće "Filmlend" i Telekom Srbija, a film je od danas na repertoarima domaćih bioskopa.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:29

Prepuna niska tvrdjava ovacijama docekala pretpremijeru filma KOMEDIJA NA TRI SPRATA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track