NIKAD NISAM IMALA POTREBU DA STAVLJAM SEBE U PRVI PLAN: Glumica Tamara Krcunović o novoj hit predstavi u BITEFU i ulozi PRODUCENTA
Foto: Nemanja Miščević

SMrt i devojka

NIKAD NISAM IMALA POTREBU DA STAVLJAM SEBE U PRVI PLAN: Glumica Tamara Krcunović o novoj hit predstavi u BITEFU i ulozi PRODUCENTA

Kultura -

Na sceni Bitefa u subotu veče će premijerno biti izvedena predstava "Smrt i devojka" u režiji Nikole Ljuce. U glavnim ulogama našli su se glumačke zvezde Tamara Krcunović, Milan Marić i Miloš Timotijević. Glumica, koja je ujedno i producent, za Kurir otkriva ko je Paulina, ali i razloge zbog kojih je počela da se bavi produkcijom.

predstava Smrt i devojka
foto: Čaba Mikuš

- Paulina je žena koja je doživela tešku traumu i pokušava da ozdravi u potrazi za pravdom. To sve zvuči jednostavno, ali ona ne zna kako da izađe iz toga i sve vreme je bespomoćna. Ovo je vrlo težak komad, ali smo imali sreće da smo bili okruženi ljudima koji su nam ulivali poverenje - objašnjava glumica. Zaplet priče odvija se nakon što Paulina sretne čoveka za koga je ubeđena da ju je silovao.

- Miloš Timotijević i ja smo često sarađivali i nekoliko puta smo igrali partnere, međutim, u ovoj predstavi mi je partner Milan Marić. Miloš je glavni osumnjičeni za seksualno zlostavljanje koje je Paulina trpela u prošlosti i želi da mu se na neki način osveti - rekla je Tamara.

Tamara Krcunović
foto: Nemanja Nikolić

Dramska umetnica se u ovom komadu našla u dvosturkoj ulozi, kao glumica i kao producent.

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam imala pored sebe divne ljude koji su mi pomogli da uradimo ovako nešto. Nikad nisam imala potrebu da stavljam sebe u prvi plan, da budem producent, već sam to uvek stavljala sa strane i gurala kolege ispred sebe. Počela sam da se bavim produkcijom kako bih mogla da stvaram s ljudima koji me inspirišu i da obrađujem teme koje mi se sviđaju - zaključila je Krcunovićeva.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:07

LEPA BRENA FENOMEN: Od zvezde do USPEŠNE BIZNISMENKE! Evo kako se TRANSFORMISALA njena karijera (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track