RAZVOD I NOVI BRAK ZA 40 DANA: Miloš Timotijević se razveo, pa se EKSPRESNO ponovo oženio! Ovo je NOVA ŽENA poznatog glumca (FOTO)
Foto: Gordan Jović/ Rts

čestitke

RAZVOD I NOVI BRAK ZA 40 DANA: Miloš Timotijević se razveo, pa se EKSPRESNO ponovo oženio! Ovo je NOVA ŽENA poznatog glumca (FOTO)

Kultura -

Glumac Miloš Timotijević u tajnosti se razveo od supruge Dunje, sa kojom je bio 13 godina u braku, i oženio se izvesnom Tijanom iz Portugalije, preneli su domaći mediji.

Na Instagram profilu glumca osvanula je njegova fotografija sa burmom na ruci, a u opisu iste, on je kratko napisao "zauzet".

Ubrzo na društvenim mrežama počela je da se širi fotografija sa svadbenog venčanja Tijane i Miloša, na kojoj se vidi kako njegova nova izabranica izgleda.

Mlada je za ovu priliku odabrala elegantnu venčanicu uz telo, dok je Timotijević blistao u jednostavnom odelu.

Da podsetimo, niko nije ni slutio da se naš glumac razveo od supruge, zbog toga što je u svojim nedavnim intervjuima pričao o njoj. Zbog toga je kao bomba odjeknula vest da se glumac opet oženio drugom ženom. Kako navodi "Stori", Timotijević i Tijana izgovorili su sudbonosno "da" nakon 40 dana zabavljanja.

(Kurir.rs/ Story)

Bonus video:

02:05

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ PROGOVORIO O SERIJI PEVAČICA Postoji jedna stvar koju svaki glumac želi PRED NJIM JE JEDAN VELIKI IZAZOV!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track