PRE SAMO DVA DANA PRIČAO O ŽENI: Timotijević hvalio svoj brak NA SVA USTA, a spremao VENČANJE s drugom! Evo šta je rekao!
Foto: Nemanja Nikolić

GLUMAC I VAN SCENE

PRE SAMO DVA DANA PRIČAO O ŽENI: Timotijević hvalio svoj brak NA SVA USTA, a spremao VENČANJE s drugom! Evo šta je rekao!

Pop kultura -

Kao bomba odjeknula je vest da se glumac Miloš Timotijević razveo, te da se nakon samo 40 dana veze oženio drugom ženom.

Miloš je pre samo dva dana, na premijeri predstave, pričao o svojoj sada već bivšoj supruzi, a da nije ni nagovestio da više nisu zajedno.

On je tada govorio da i pored brojnih poslovnih obaveza nalazi vreme da se posveti supruzi.

- Moramo, nije sve u radu i poslu, posao bi trebalo da bude 20 ili 30 odsto života, a ne sve. Nalazim vreme za suprugu – rekao je Miloš, kog su novinari pitali da li mu ona na tome zamera:

- Ne može niko da mi zameri, koliko mogu sam sebi, ali šta da radimo, takva je priroda posla. Razmišljam svaki dan o tome da smanjim broj snimanja.

Miloš Timotijević
foto: Nemanja Nikolić

Timotijević je, podsetimo, do pre nekoliko meseci o ljubavi sa izabranicom Dunjom pričao u superlativu. Kako dalje navode mediji, Timotijević se razveo od supruge Dunje nakon 13 godina braka, a nedugo nakon toga se zavetovao na večnu ljubav novoj izabranici, kojoj je ime Tijana i dolazi iz Portugalije.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

02:05

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ PROGOVORIO O SERIJI PEVAČICA Postoji jedna stvar koju svaki glumac želi PRED NJIM JE JEDAN VELIKI IZAZOV!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track