STIŽE NOVA SERIJA ČIJI JE REDITELJ JEDINI DOBITNIK OSKARA IZ NAŠEG REGIONA: Fajerflaj spojio autore iz cele Evrope u drami FRUST
Foto: FIREFLY Promo

uskoro

STIŽE NOVA SERIJA ČIJI JE REDITELJ JEDINI DOBITNIK OSKARA IZ NAŠEG REGIONA: Fajerflaj spojio autore iz cele Evrope u drami FRUST

Kultura -

Poslednjih dana oktobra u Sarajevu je počelo snimanje TV serije "Frust", koju kao reditelj potpisuje jedini dobitnik Oskara za režiju iz našeg regiona - Danis Tanović.

Danis Tanović, Deset u pola
foto: Obala Art Centar

Publiku očekuje crna komedija sa primesama trilera, u kojoj je glavni lik Vedran, neuspešni mladi pisac koji je u stalnoj borbi da dobije bilo kakvu pažnju ili uvažavanje.

serija Frust, Danis Tanović
foto: FIREFLY Promo

Kada slučajno ubije kriminalca koji teroriše njegovo naselje, iako ne otkriva svoj pravi identitet, biva proglašen za pravednog osvetnika i preko noći postaje lokalni superstar. Svestan da je dovoljan samo jedan čovek da pokrene revoluciju - donosi odluku koja mu mijenja život.

Ovakvu nadasve originalnu priču donosi glumačka postava: Deni Mešić, Dunja Stojanović, Ermin Sijamija, Anđela Jovanović, Alban Ukaj, Aleksandar Dimitrijević, Milena Radulović i mnogi drugi.

serija Frust, Danis Tanović
foto: FIREFLY Promo

Serija "Frust", koja će imati šest epizoda, prvi je regionalni projekat sa međunarodnom autorskom ekipom produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbije. Kreatori serijala su Srđan Vuletić iz Bosne i Hercegovine i Gabor Krigler iz Mađarske, a scenaristi su Srđan Vuletić, Gabor Krigler i Eszter Angyalosy.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:56

CRNA SVADBA IMALA 19 VERZIJA SCENARIJA Nova serija predstavljena u Kinoteci, a na male ekrane se vraća jedan veliki glumac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track